Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Wilgen

Benieuwd naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in De Wilgen (gemeente Smallingerland, Friesland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als bliksem, vandalisme, water, brand. Bij partijen als Aegon, Zelf of Interpolis. Denk aan schade aan laptop of denk aan gestolen sieraden. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van De Wilgen detecteer je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Univé pakket maar ook Delta Lloyd pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Net) nummer0512 (+31512)
Aantal inwoners De Wilgen55439
Postcodegebieden9213
WijkenDrachten
Plaatsen in de regioverzekering-boornbergum, inboedelverzekering-kortehemmen, polis-drachten-azeven, verzekering-reitsum, verzekeringspakket-drachten en wanswert
inboedelverzekering-de-wilgen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in De Wilgen januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van vazen tot en met Playstation: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle spullen die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van SNS t/m InShared: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6 tot aan €11,75. Het tarief wordt bepaald door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, soort huis, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Independer dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (9213), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in De Wilgen)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is weer anders. Met behulp van de vergelijker vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Denk aan Bovag Thuispakket (Allrisk) of juist Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Op die manier beperk je je tot verzekeringsmaatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 9213? Bekijk nu online alle verzekeraars en kies de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in De Wilgen

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie kan oplopen tot wel €11,25 bij HEMA, ING of Turien en Co. Met behulp van deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in De Wilgen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met een gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. In veel gevallen heb je de keuze tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Wilgen staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: u laat iets waardevols vallen maar tevens: je gooit een glas cola over de bank van iemand. Het gemak van een all-risk pakket is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Drachten, Overig Smallingerland.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een mobiele telefoon en een rollator.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

H. de Wit, De Wilgen (januari 2021)