Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tersoal

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Tersoal (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als brand, blikseminslag, diefstal, storm. Bijvoorbeeld bij Turien en Co, ZLM of Klaverblad. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan cosmetica of denk aan een stukke wasmachine. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Tersoal ontdek je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan polissen van SNS pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
Regionummer0515 (+31515)
Aantal inwoners Tersoal84048
Postcodes9014
WijkenBolsward
Plaatsen in de omgevingverzekering-poppenwier, inboedelverzekering-raerd, polis-jirnsum, verzekering-wergea, verzekeringspakket-friens en reduzum
inboedelverzekering-tersoal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Tersoal november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in jouw verblijf. Van tafelbestek tot en met pantalons: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een item permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Tegenwoordig zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van REAAL Verzekeringen tot aan Generali: de keuze is enorm. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,5 en €11,5. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, postcode, je eigen bijdrage per schade, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In stap 1 voer je jouw postcode (9014), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Tersoal)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering of wellicht Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Daardoor kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. Daarna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9014? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Tersoal

 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Aegon Inboedel Basis
 • ZLM Opstalverzekering
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • HEMA Opstalverzekering
 • Generali Inboedelverzekering
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €10,50 bij Unigarant, Lancyr of Aon Direct. Door middel van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Tersoal.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Studeer je nog? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Tersoal dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst frisdrank over het tapijt van iemand en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het gemak van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

Zo’n inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & kleding.

‘Duidelijke prijzen en voorwaarden vergelijken

J. Hoekstra, Tersoal (november 2023)