Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ter Apel

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Ter Apel (gemeente Westerwolde, Groningen)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als brand, blikseminslag, vandalisme, diefstal. Bij bedrijven als DAK, Verzekeruzelf.nl of REAAL Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan kruimeldief of een kapotte laptop. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Ter Apel ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Allianz pakket of Interpolis pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
(Net) nummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Ter Apel8971
Postcodegebied9560
WijkenBellingwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-sellingen, inboedelverzekering-bourtange, polis-vlagtwedde, verzekering-drouwen, verzekeringspakket-eesergroen en ees
inboedelverzekering-ter-apel

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ter Apel oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in je appartement. Van mixer tot en met laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Op het moment dat iets aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz tot Independer: de keuze is enorm. Premies variëren van €4,75 en ongeveer €13. De premie wordt berekend op basis van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), het totale verzekerde bedrag, woonplaats, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Centraal Beheer oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9560), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Ter Apel)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Aan de hand van onze tool signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn ANWB Opstalverzekering of wellicht Reaal Inboedelverzekering Allrisk. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met de aanvraag die je doet. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9560, 9561? Bekijk nu met onze tool verzekeringsbedrijven en selecteer de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ter Apel

 • Allianz Woonhuisverzekering (AR)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is al snel zo’n €11,50 bij ZLM, REAAL Verzekeringen of DAK. Aan de hand van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Ter Apel.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsbedrijf is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide polis, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ter Apel vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: een smartphone laten vallen en: je morst bier over de bank van de buurman. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Zodoende zijn waardevolle items op weg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een tablet en sportuitrusting.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

F. Hofman, Ter Apel (oktober 2021)