Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Veelerveen

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Veelerveen (gemeente Westerwolde, Groningen)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als wateroverlast, blikseminslag, vandalisme, storm. Bij partijen als Turien en Co, Verzekeruzelf.nl of Klaverblad. Je kunt dan denken aan schade aan televisietoestel of denk aan een defecte computer. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Veelerveen ontdek je dankzij onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Centraal Beheer pakket en/of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Regionummer0597 (+31597)
Bewoners Veelerveen8971
Postcodegebied9566
BuurtenBellingwolde
Plaatsen in de regioverzekering-zandberg, inboedelverzekering-ter-apelkanaal, polis-ter-apel, verzekering-ees, verzekeringspakket-sellingen en bourtange
inboedelverzekering-veelerveen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Veelerveen oktober 2021

Via een inboedelverzekering dek je alle artikelen in de woning. Van kapstok tot aan hoeden: een goed en onbezorgd gevoel. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een item permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer tot en met Klaverblad: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €9,5 tot aan €11,75. De premie komt tot stand door bijvoorbeeld type dekking, de dekkingsgraad, postcode, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Delta Lloyd oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9566), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Veelerveen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is verschillend. Geholpen door de tool hierboven achterhaal je eenvoudig een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Aan de hand hiervan zie je alleen nog maatschappijen die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Bij de fase hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9566? Bekijk nu online verzekeringsbedrijven en kies de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Veelerveen

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel goedkoop verzekeren? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,25 bij Generali, Lancyr of ABN AMRO. Door middel van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Veelerveen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Veelerveen vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw en: een macbook laten vallen. De waarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn bezittingen op weg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een filmcamera en een muziekinstrument.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

I. van den Pol, Veelerveen (oktober 2021)