Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wedde

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw spullen in Wedde (gemeente Westerwolde, Groningen)? Dankzij deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld brand, storm, water, vandalisme. Bij ondernemingen als Turien en Co, De Goudse of Nederlanden van Nu. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. schilderwerk of wat te denken van een stukke TV. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Wedde bekijk je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van ABN AMRO pakket en/of Lancyr pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0597 (+31597)
Bewoners Wedde8971
Postcodes9698
WijkenBellingwolde
Naburige plaatsenverzekering-blijham, inboedelverzekering-oudeschans, polis-bellingwolde, verzekering-beerta, verzekeringspakket-bad-nieuweschans en oudezijl
inboedelverzekering-wedde

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Wedde oktober 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je alle eigendommen in de woning. Van gordijnrails tot warmtepomp: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allianz t/m NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten liggen gewoonlijk tussen €4,25 tot ruim €12. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het type polis, het totale verzekerde bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (9698), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Wedde)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Aan de hand van de vergelijker ontdek je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en bij jouw budget. Dat kan zijn Aegon Inboedel Allrisk of juist Turien & Co Inboedelverzekering Prima. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Daardoor beperk je je tot verzekeraars die overeenkomen met jouw voorwaarden. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9698? Check nu via internet verzekeringsmaatschappijen en check de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Wedde

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Aegon Opstal Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €11,50 bij Ditzo, Klaverblad of Aegon. Middels de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Wedde.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een rechtsbijstand, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Doorgaans heb je 2 opties: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Wedde vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een gezinslid heeft gemaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend of: jij maakt krassen op de auto van de buurman. De meerwaarde van allrisk is zeer complete modules. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Je inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn waardevolle items in de tuin met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een tablet en jouw golfspullen.

‘Mijn spullen met een gerust hart achterlaten

V. Willems, Wedde (oktober 2021)