Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Eckelrade

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Eckelrade (gemeente Eijsden-Margraten, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, storm, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, ZLM of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan spelcomputer + spellen of wat te denken van schade aan meubels. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Eckelrade achterhaal je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Denk aan Avéro Achmea pakket en Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Netnummer043 (+3143)
Inwoners Eckelrade25123
Postcodes6251
BuurtschappenEijsden
Naburige plaatsenverzekering-gronsveld, inboedelverzekering-eijsden, polis-geulle, verzekering-spaubeek, verzekeringspakket-bunde en moorveld
inboedelverzekering-eckelrade

Inboedelverzekeringen vergelijken in Eckelrade juni 2024

Met een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van tafelbestek tot en met raamventilator: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een ding aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot aan OHRA: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand lopen op van €5,75 tot wel €12,25. De premie komt tot stand door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: FBTO juni 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (6251), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Eckelrade)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Via de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Moeite met kiezen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Daarna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6251, 6252? Vergelijk direct op deze site verzekeringsbedrijven en selecteer de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Eckelrade

 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering (AR)
 • ZLM Opstalverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • ANWB Woonpakket Plus
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding kan oplopen tot wel €9,75 bij Europeesche, nowGo of Allsecur. Door middel van de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Eckelrade.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ga jij naar school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Ons advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met een reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Eckelrade staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands kunstwerk van tafel en: jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders. De waarde van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek.

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn bezittingen onderweg en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer & een gehoorapparaat.

‘Voor onze hypotheek had ik snel een verzekering nodig!

K. van den Velden, Eckelrade (juni 2024)