Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Zandvoort

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Zandvoort (gemeente Zandvoort, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als wateroverlast, brand, vandalisme, storm. Bij bedrijven als Aegon, Delta Lloyd of Klaverblad. Denk aan schade aan magnetron of een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Zandvoort sluit je af door gebruik te maken van onze eenvoudige vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteZandvoort
Netnummer023 (+3123)
Aantal inwoners Zandvoort16792
Postcodes2040
BuurtschappenZandvoort
Plaatsen in de omgevingverzekering-Zaltbommel, inboedelverzekering-Zaanstad, polis-Woudrichem, verzekeringspakket-Woudenberg, Wormerland en verzekeraar-Woerden
inboedelverzekering-zandvoort

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Zandvoort november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in de woning. Van kookboeken tot en met servies: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een item vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot en met NowGo: heel veel verschillende opties. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €6,75 tot aan €16. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, soort huis, gezinssamenstelling, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2040), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Zandvoort)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk of InShared Inboedelverzekering. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en schets jouw situatie. Op die manier vind je aanbieders die passen bij jouw eisen. Vervolgens selecteer je aan de hand van zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2040, 2041, 2042? Vergelijk nu op deze site verzekeringsmaatschappijen en kies de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Zandvoort

 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs is al snel zo’n €12,25 bij Zelf, Nationale Nederlanden of DAK. Via de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Zandvoort.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Adviseur: kijk eens naar een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Zandvoort vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je morst bier over de bank van een vriend maar tevens: een laptop laten vallen. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Het nadeel is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Zandvoort Noord, Zandvoort Zuid, Bentveld, Buitengebied.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen op weg en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een iPad + drumstel.

‘Overzichtelijke vergelijking van alle optie

V. de Haan, Zandvoort (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente