Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sassenheim

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Sassenheim (gemeente Teylingen, Zuid-Holland)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld diefstal, brand, vandalisme, blikseminslag. Bij partijen als ABN AMRO, Univé of Independer. Denk aan schade aan speelgoed of wat te denken van een defecte wasmachine. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Sassenheim sluit je af via onze adviestool. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en Delta Lloyd pakket. Voer jouw gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
(Net) nummer0252 (+31252)
Inwoners Sassenheim36013
Postcodegebieden2166
WijkenSassenheim
Naburige plaatsenverzekering-lisserbroek, inboedelverzekering-kaag, polis-buitenkaag, verzekering-nieuw-vennep, verzekeringspakket-abbenes en weteringbrug
inboedelverzekering-sassenheim

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Sassenheim maart 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in een woongelegenheid. Van glas- en aardewerk tot en met kampeeruitrusting: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden t/m Interpolis: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand fluctueren tussen de €6,5 tot wel €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt bepaald door factoren als type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), samenstelling huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Zelf maart 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (2166), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Sassenheim)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Dankzij de bovenstaande vergelijker detecteer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Denk aan Reaal Opstal (adviseur) of juist Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeraars die matchen met de aanvraag die je doet. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 2166, 2170, 2171, 2172? Check nu via internet alle verzekeraars en kies de voordeligste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Sassenheim

 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €11,50 bij ZLM, REAAL Verzekeringen of Centraal Beheer. Geholpen door de volgende handvatten ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Sassenheim.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel kan je dit combineren met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Sassenheim staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: je stoot iemands ipad van tafel. De waarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sassenheim, Voorhout, Warmond.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn spullen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & een verrekijker.

‘Afspraken worden nagekomen, bedankt!

N. van de Ven, Sassenheim (maart 2021)