Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering De Tike

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in De Tike (gemeente Smallingerland, Friesland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, storm, inbraak, vandalisme. Bij ondernemingen als Bovag, Verzekeruzelf.nl of InShared. Denk aan schade aan je tablet of bijvoorbeeld beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van De Tike achterhaal je aan de hand van de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket maar ook Europeesche pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Netnummer0512 (+31512)
Bewoners De Tike55439
Postcodegebied9219
BuurtschappenDrachten
Plaatsen in de omgevingverzekering-opeinde, inboedelverzekering-nijega, polis-de-veenhoop, verzekering-drachten-azeven, verzekeringspakket-smalle-ee en de-wilgen
inboedelverzekering-de-tike

Online inboedelverzekeringen vergelijken in De Tike januari 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle eigendommen in huis. Van glas- en aardewerk t/m tablet: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een ding vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Aegon tot en met FBTO: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €7,25 tot aan €16,25. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het type polis, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Lancyr dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (9219), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in De Tike)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan ANWB Woonpakket Plus of juist Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en schets jouw situatie. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsmaatschappijen die matchen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap selecteer je aan de hand van thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9219? Bekijk nu op deze site alle verzekeraars en selecteer de laagste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in De Tike

 • Bovag Thuispakket (EUG)
 • Aegon Inboedel Basis
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakketverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €8,00 bij SNS, Nederlanden van Nu of Allsecur. Dankzij deze tips hieronder sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in De Tike.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Zo’n verzekeringspakket behelst meestal de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met een brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, reisverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor De Tike biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je morst een glas cola over een meubel van een familielid of: je gooit bier over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Drachten, Overig Smallingerland.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn spullen onderweg en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat & kleding.

‘Nooit meer zorgen over de polis

F. van der Pol, De Tike (januari 2021)