Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Nieuwveen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld blikseminslag, vandalisme, brand, wateroverlast. Bij partijen als Bruns ten Brink, Verzekeruzelf.nl of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan oven of denk aan een gestolen laptop. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Nieuwveen ontdek je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Avéro Achmea pakket maar ook HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteNieuwkoop
(Regio) nummer0172 (+31172)
Aantal inwoners Nieuwveen27433
Postcodes2440
BuurtschappenWijk
Plaatsen nabijverzekering-zevenhoven, inboedelverzekering-noorden, polis-nieuwerbrug-aan-den-rijn, verzekering-oude-wetering, verzekeringspakket-bodegraven en koudekerk-aan-den-rijn
inboedelverzekering-nieuwveen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Nieuwveen juli 2020

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle producten in jouw verblijf. Van radio t/m truien: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Lancyr tot ook Interpolis: de keuze is enorm. De kosten lopen op van €7,75 tot aan €14. Het bedrag wordt bepaald door bijvoorbeeld type dekking, het totale verzekerde bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Huis In Eén Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (2440), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Nieuwveen)

De beste inboedelverzekering vinden

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, wat is de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is namelijk uniek. Aan de hand van de vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Allsecur Uitgebreid of Lancyr Woonverzekering. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Op basis daarvan vind je verzekeraars die matchen met jouw zoekopdracht. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2440, 2441? Vergelijk direct op deze site alle maatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Nieuwveen

 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • FBTO Woonhuisverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €13,75 bij Zelf, Independer of Aon Direct. Via deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Nieuwveen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Gebruik de vergelijker, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Nieuwveen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw en: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn eigendommen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur + gitaar.

‘Goed geholpen bij de overstap

G. van der Heyden, Nieuwveen (juli 2020)