Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Noorden

Wil jij een passende inboedelverzekering voor jouw woning in Noorden (gemeente Nieuwkoop, Zuid-Holland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, blikseminslag, diefstal, wateroverlast. Onder andere bij Centraal Beheer, Ditzo of ING. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan schilderijen of bijvoorbeeld schade aan muziekinstrumenten. Deze module is niet een verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Noorden bekijk je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van SNS pakket en/of Delta Lloyd pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

inboedelverzekering-noorden

Inboedelverzekeringen vergelijken in Noorden juli 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in een woongelegenheid. Van afzuigkap tot aan hobby-artikelen: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Wanneer iets vast aan het huis zit heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van SNS tot Europeesche: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten lopen op van €4,5 en ongeveer €16,25. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, woonplaats, hoogte eigen risico, het soort woning, type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Generali afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (2430), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Noorden)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke case is verschillend. Via de tool hierboven check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Allrisk) of wellicht nowGo Inboedelverzekering Comfort. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vergelijk je maatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2430, 2431, 2432? Bekijk zelf aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Noorden

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Premium
 • Aegon Opstal Basis
 • Aegon Opstal Basis
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandprijs kan oplopen tot wel €7,50 bij Ditzo, REAAL Verzekeringen of ANWB. Aan de hand van enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Noorden.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Goed om te weten: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is goedkoop en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Meestal heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Noorden biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Nieuwveen, Zevenhoven, Ter Aar.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Zo zijn bezittingen in de tuin en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en sportuitrusting.

‘Ongelooflijk hoe makkelijk dat online gaat

U. Peeters, Noorden (juli 2020)