Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Opeinde

Wil jij een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Opeinde (gemeente Smallingerland, Friesland)? Dankzij zo’n inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. inbraak, storm, brand, vandalisme. Bij partijen als Aegon, Generali of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan kinderspeelgoed en/of een beschadigde vloer. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Opeinde bekijk je via onze vergelijk module. Denk aan polissen van Reaal pakket en Generali pakket. Vul alle velden in, en ontdek de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
Netnummer0512 (+31512)
Aantal inwoners Opeinde55439
Postcodegebieden9218
WijkenDrachten
Plaatsen in de buurtverzekering-nijega, inboedelverzekering-de-veenhoop, polis-smalle-ee, verzekering-drachten, verzekeringspakket-de-wilgen en boornbergum
inboedelverzekering-opeinde

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Opeinde januari 2021

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in huis. Van platenspeler t/m sofa: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een artikel vast zit aan de woning, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot FBTO: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies schommelen tussen €8 en €15,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, verzekerd bedrag, postcode, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Klaverblad dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (9218), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Opeinde)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elk huishouden is verschillend. Aan de hand van de tool hierboven check je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Hierbij kan je denken aan o.a. Generali Woonhuisverzekering of wellicht HEMA Woonverzekering. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Zodoende kan je een keuze maken uit maatschappijen die rijmen met jouw wensenpakket. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9218? Vergelijk nu met onze tool alle verzekeraars en kies de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Opeinde

 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Klaverblad Opstalverzekering Budget
 • SNS Inboedelverzekering
 • Generali Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Reaal Inboedel (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €14,00 bij Delta Lloyd, Polis Direct of Allianz. Door middel van deze tips hieronder ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Opeinde.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kan je het type dekking kiezen. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Opeinde biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die iemand in huis heeft veroorzaakt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst frisdrank over de bank van de buurman maar tevens: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Drachten, Overig Smallingerland.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Dankzij deze extra module zijn bezittingen in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een fotocamera & kleding.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

L. van der Linden, Opeinde (januari 2021)