Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Marle

Op zoek naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Marle (gemeente Olst-Wijhe, Overijssel)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen bijvoorbeeld diefstal, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag. Bij partijen als Allianz, Unigarant of London Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan horren of denk aan een kapotte laptop. Het is geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Marle achterhaal je met behulp van onze adviestool. Denk aan polissen van Allianz pakket en ook FBTO pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteOlst-Wijhe
Netnummer0578 (+31578)
Inwoners Marle17886
Postcodes8198
WijkenOlst
Plaatsen in de buurtverzekering-welsum, inboedelverzekering-veessen, polis-vorchten, verzekering-lemelerveld, verzekeringspakket-wapenveld en vaassen
inboedelverzekering-marle

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Marle juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van verlichtingsornamenten tot en met koffers: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een ding aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Allianz tot ook Generali: de keuze is enorm. De maandelijkse premies schommelen tussen €9,5 tot aan €16. Het bedrag kent zijn oorsprong in zaken als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (8198), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Marle)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Aan de hand van de vergelijker signaleer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) of wat te denken van Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Zodoende vind je verzekeringsbedrijven die matchen met jouw eisen. Hierna is een filtering te maken a.d.h.v. onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 8198? Bekijk zelf online verzekeringsmaatschappijen en selecteer de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Marle

 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ZLM Opstalverzekering
 • ASR Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen verzekeren met een niet al te dure polis? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €10,75 bij EAG Assuradeuren, Interpolis of DAK. Met behulp van enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Marle.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Zit je op school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook een motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Marle vergoedt in principe alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend en bijvoorbeeld: je gooit wijn over de bank van een familielid. Het pluspunt van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Olst, Wijhe, Wesepe, Boskamp, Boerhaar, Welsum, Den Nul, Eikelhof, Elshof, Marle, Middel, Herxen.

Een inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn bezittingen on the go en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een navigatieapparaat + gitaar.

‘Voor een paar euro extra een veel completere verzekering

D. van de Velde, Marle (juni 2024)