Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Dedemsvaart

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Dedemsvaart (gemeente Hardenberg, Overijssel)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als water, inbraak, bliksem, vandalisme. Bij bedrijven als Allianz, Univé of ING. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan ionisator of een kapotte wasmachine. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Dedemsvaart bekijk je aan de hand van onze adviestool. Aanbieder zijn o.a. Unigarant pakket maar ook ING pakket. Vul alle velden in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteHardenberg
Netnummer0523 (+31523)
Bewoners Dedemsvaart59687
Postcodegebieden7700
WijkenAne
Plaatsen in de omgevingverzekering-brucht, inboedelverzekering-bruchterveld, polis-kloosterhaar, verzekering-daarlerveen, verzekeringspakket-sibculo en marienberg
inboedelverzekering-dedemsvaart

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Dedemsvaart mei 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle spullen in een woongelegenheid. Van zonwering tot aan autoped: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven fluctueren tussen de €6,75 en ongeveer €13. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, het gekozen eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Europeesche afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  In stap 1 voer je jouw postcode (7700), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Dedemsvaart)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door de vergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor vind je verzekeraars die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 7700, 7701, 7702? Check nu met onze tool alle maatschappijen en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Dedemsvaart

 • InShared Opstalverzekering
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Uitgebreid
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Woonhuisverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Generali Woonpakket
 • Unigarant Woonpakket Plus

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag kan oplopen tot wel €13,50 bij EAG Assuradeuren, Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Dankzij een paar praktische tips kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Dedemsvaart.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket behelst meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Een allrisk inboedelverzekering voor Dedemsvaart biedt dekking tegen alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: jouw kind fietst tegen een auto aan en: je morst een glas cola over het tapijt van de buurman. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Ane, Anerveen, Anevelde, Balkbrug, Bergentheim, Brucht, Collendoorn, De Krim, Dedemsvaart, Den Velde, Diffelen, Gramsbergen, Heemserveen, Holtheme, Holthone, Hoogenweg, Kloosterhaar, Loozen, Lutten, Marienberg, Radewijk, Rheeze, Rheezerveen, Schuinesloot, Sibculo, Slagharen, Venebrugge, Hardenberg, Bruchterveld.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer of viool.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

P. Boer, Dedemsvaart (mei 2021)