Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Hoogerheide

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Hoogerheide (gemeente Woensdrecht, Noord-Brabant)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als brand, bliksem, inbraak, storm. Bij partijen als Bruns ten Brink, Generali of Polis Direct. Denk aan schade aan servies/kristal of bijvoorbeeld schade aan computers. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Hoogerheide detecteer je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld Aegon pakket en ook ING pakket. Voer jouw gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteWoensdrecht
(Net) nummer0164 (+31164)
Bewoners Hoogerheide21682
Postcodegebieden4630
BuurtschappenHoogerheide
Naburige plaatsenverzekering-moerstraten, inboedelverzekering-walsoorden, polis-ossenisse, verzekering-terhole, verzekeringspakket-kloosterzande en lamswaarde
inboedelverzekering-hoogerheide

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Hoogerheide oktober 2020

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in je appartement. Van computers t/m fietsen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Hoe het werkt: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Wanneer een artikel aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Centraal Beheer t/m Delta Lloyd: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand fluctueren tussen de €9,25 en €14. Het tarief wordt berekend op basis van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, regio, het gekozen eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Bruns ten Brink polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (4630), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Hoogerheide)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke case is opzichzelfstaand. Geholpen door de polisvergelijker achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld De Nederlanden van Nu Opstalverzekering of misschien Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vergelijk je verzekeringsbedrijven die passen bij jouw voorwaarden. Vervolgens selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4630, 4631, 4641? Vergelijk direct via internet verzekeringsbedrijven en selecteer de laagste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Hoogerheide

 • Unigarant Woonpakket Plus
 • Allianz Woonhuisverzekering (EUG)
 • Reaal Opstal (adviseur)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Aegon Opstal Basis
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandelijkse premie bedraagt soms wel €12,50 bij HEMA, REAAL Verzekeringen of Aon Direct. Met behulp van de onderstaande tipsben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Hoogerheide.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Vaak moet je een keuze maken tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Hoogerheide biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: de hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: een iphone laten vallen. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Hoogerheide en Woensdrecht, Huijbergen, Ossendrecht, Putte.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen op pad en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en sportuitrusting.

‘Duidelijke info en een prima vergelijker

N. van der Linden, Hoogerheide (oktober 2020)