Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Uithoorn

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Uithoorn (gemeente Uithoorn, Noord-Holland)? Via zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. blikseminslag, vandalisme, diefstal, storm. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Europeesche of REAAL Verzekeringen. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan huishoudtrap of denk aan een defecte koelkast. Het is geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Uithoorn sluit je af dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket maar ook Lancyr pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUithoorn
(Regio) nummer0297 (+31297)
Aantal inwoners Uithoorn29181
Postcodes1420
WijkenDorpscentrum
Plaatsen nabijverzekering-Uitgeest, inboedelverzekering-Uden, polis-Tytsjerksteradiel, verzekeringspakket-Tynaarlo, Twenterand en verzekeraar-Tubbergen
inboedelverzekering-uithoorn

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Uithoorn december 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in een woongelegenheid. Van kookboeken t/m relaxfauteuil: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van REAAL Verzekeringen tot ook Independer: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €7 tot aan €13,25. De premie komt tot stand door o.a. het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, regio, eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Polis Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (1420), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Uithoorn)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is verschillend. Geholpen door de tool hierboven vind je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Dat kan zijn Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid) of juist Bovag Thuispakket (Allrisk). Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Hierdoor vind je maatschappijen die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 1420, 1421, 1422, 1423? Check nu aan de hand van onze module alle aanbieders en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Uithoorn

 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €8,25 bij SNS, Independer of ANWB. Door middel van de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Uithoorn.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met een brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Bij een verzekeringsmaatschappij kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Uithoorn biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook fouten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw en bijvoorbeeld: je gooit een glas cola over het tapijt vaniemand. Het gemak van een all risk inboedelverzekering is zeer complete modules. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Dorpscentrum, Thamerdal, Zijdelwaard, Legmeer, Langs de Vuurlinie, Veilinggebied, Meerwijk, Bedrijventerrein, Meerwijk, Glastuinbouwgebied, Veenweidegebied.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Niet gek, want zo zijn eigendommen onderweg en buiten de woning verzekerd. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een iPad en drumstel.

‘De inboedel en opstalverzekering gewoon combineren!

V. van Vliet, Uithoorn (december 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente