Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sint Philipsland

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Sint Philipsland (gemeente Tholen, Zeeland)? Aan de hand van deze inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, diefstal, wateroverlast. Bij bedrijven als DAK, Verzekeruzelf.nl of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan koffiemolen en/of een defecte TV. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Sint Philipsland achterhaal je dankzij de vergelijkingstool. Zo kun je dekkingen bekijken als Univé pakket en ook Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
Regionummer0167 (+31167)
Aantal inwoners Sint Philipsland25421
Postcodegebieden4675
BuurtschappenTholen
Plaatsen in de omgevingverzekering-heijningen, inboedelverzekering-dinteloord, polis-lepelstraat, verzekering-huijbergen, verzekeringspakket-halsteren en de-heen
inboedelverzekering-sint-philipsland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Sint Philipsland augustus 2022

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in de woning. Van game consoles tot en met haarföhn: een duidelijke dekking voor thuis. Wat is hier de criteria? Concreet: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Verzekeruzelf.nl tot ook Ditzo: de keuze is enorm. De maandelijkse premies lopen op van €6,25 en €13,5. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van o.a. type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, type woning, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Generali polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (4675), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Sint Philipsland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw situatie, en bij jouw budget. Dat kan zijn Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk) of Univé Inboedelverzekering (AR). Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en schets jouw situatie. Op basis daarvan zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw wensenpakket. Hierna kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4675? Vergelijk nu online alle maatschappijen en kies de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Sint Philipsland

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandtarief kan oplopen tot wel €12,75 bij Zelf, nowGo of Bruns ten Brink. Via de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sint Philipsland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor extra voordeel
Belangrijk: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, gezinsongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel kan je kiezen voor een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Sint Philipsland dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit wijn over het tapijt van de buurvrouw maar tevens: je morst bier over een meubel van de buurman. Het pluspunt van een all risk-polis is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een filmcamera & jouw golfspullen.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

B. Willemsen, Sint Philipsland (augustus 2022)