Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kollumerland en Nieuwkruisland

Wat is een een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Kollumerland en Nieuwkruisland (gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, Friesland)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen zaken als blikseminslag, diefstal, brand, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, FBTO of InShared. Je kunt dan denken aan schade aan televisie of een stukke TV. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Kollumerland en Nieuwkruisland detecteer je door gebruik te maken van onze adviestool. Zo kun je dekkingen bekijken als Centraal Beheer pakket en InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
(Net) nummer0511 (+31511)
Aantal inwoners Kollumerland en Nieuwkruisland12811
Postcodegebieden9299
WijkenKollum
Plaatsen in de regioverzekering-Koggenland, inboedelverzekering-Kerkrade, polis-Katwijk, verzekeringspakket-Kapelle, Kampen en verzekeraar-Kaag en Braassem
inboedelverzekering-kollumerland-en-nieuwkruisland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Kollumerland en Nieuwkruisland november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle kostbaarheden in de woning. Van kamerplanten tot aan jacks: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Wanneer een item permanent vast zit aan de woning dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Allsecur t/m HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De maandelijkse premies lopen op van €8 tot aan €14,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in zaken als het soort dekking, het totale verzekerde bedrag, waar je woont, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: London Verzekeringen dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (9299), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beveiliging van de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Kollumerland en Nieuwkruisland)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Maar, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Met behulp van de tool hierboven vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Hierbij kan je denken aan o.a. Klaverblad Inboedelverzekering Budget of wat te denken van FBTO Woonpakket. Vind je dit lastig? Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Daardoor kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je filteren op topics zoals:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9299? Bekijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de voordeligste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Kollumerland en Nieuwkruisland

 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Extra Uitgebreid)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €10,50 bij FBTO, ING of Aegon. Met behulp van de onderstaande tipskan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Kollumerland en Nieuwkruisland.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Kollumerland en Nieuwkruisland staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: een notebook laten vallen of: jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman. Het gemak van allrisk is een complete dekking. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een laptop + viool.

‘Een woonverzekering voor al mijn zaken

N. van der Linden, Kollumerland en Nieuwkruisland (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente