Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Kerkrade

Wil jij een geschikte inboedelverzekering voor jouw woning in Kerkrade (gemeente Kerkrade, Limburg)? Dankzij een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als blikseminslag, wateroverlast, brand, vandalisme. Bij ondernemingen als BLG wonen, Univé of Klaverblad. Denk aan schade aan behang of wat te denken van een stukke TV. Het is geen verplichting, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Kerkrade bekijk je dankzij onze adviestool. Bijvoorbeeld Centraal Beheer pakket maar ook ING pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteKerkrade
Netnummer045 (+3145)
Bewoners Kerkrade46023
Postcodegebied6460
BuurtenKerkrade-West
Plaatsen in de buurtverzekering-Katwijk, inboedelverzekering-Kapelle, polis-Kampen, verzekeringspakket-Kaag en Braassem, IJsselstein en verzekeraar-Hulst
inboedelverzekering-kerkrade

Inboedelverzekeringen vergelijken in Kerkrade november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van broodrooster tot ook dassen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Allianz tot en met InShared: de keuze is enorm. Premies fluctueren tussen de €8,25 tot aan €12. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van factoren als het type polis, verzekerd bedrag, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, type gezin (met kinderen), (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Turien en Co polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (6460), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Hoe veilig is de woning

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Kerkrade)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Via de bovenstaande vergelijker ontdek je moeiteloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Dat kan zijn Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk) of misschien FBTO Woonpakket. Vind je dit lastig? Begin meteen met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Hierdoor zie je alleen nog maatschappijen die passen bij jouw behoeftes. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op topics zoals:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6460, 6461, 6462, 6463, 6464, 6465, 6466, 6467, 6468, 6469, 6471? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en zoek de voordeligste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Kerkrade

 • nowGo Inboedelverzekering Comfort
 • Generali Woonpakket
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs bedraagt soms wel €7,75 bij Europeesche, Lancyr of ANWB. Middels enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Kerkrade.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als buitenhuisdekking, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens sluit je dit tezamen af met een reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kan je het type dekking kiezen. Vaak heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Kerkrade vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een kop koffie over de bank van een vriend en ook: je stoot in een winkel iets om. Het gemak van een all risk-polis is zeer complete modules. Je hebt echter wel te maken met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Kerkrade-West, Kerkrade-Oost, Kerkrade-Noord.

Een inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zodoende zijn kostbaarheden op pad en buitenshuis verzekerd. Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een spelcomputer + een kinderwagen.

‘Dit had ik jaren eerder moeten doen

Dhr. Scholten, Kerkrade (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente