Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Biezenmortel

Nieuwsgierig naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Biezenmortel (gemeente Haaren, Noord-Brabant)? Via een speciale inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen bijvoorbeeld brand, water, inbraak, vandalisme. Bij bedrijven als ASR Verzekeringen, Generali of Polis Direct. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan wandbekleding of bijvoorbeeld een kapotte koelkast. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Biezenmortel sluit je af dankzij de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Reaal pakket maar ook Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHaaren
(Regio) nummer013 (+3113)
Inwoners Biezenmortel13570
Postcodes5074
BuurtschappenHaaren
Plaatsen nabijverzekering-udenhout, inboedelverzekering-moergestel, polis-heukelom, verzekering-lage-zwaluwe, verzekeringspakket-berkel-enschot en raamsdonk
inboedelverzekering-biezenmortel

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Biezenmortel november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle producten in de woning. Van frituurpan tot ook laptop: een duidelijke dekking voor thuis. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een ding vast aan het huis zit dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot InShared: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €8,5 en €12,75. De premie berekenen ze aan de hand van o.a. dekking (hoe uitgebreid, all-risk), waarde inboedel, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Reaal inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Als eerste vul je jouw postcode (5074), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Online overstappen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Biezenmortel)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Via de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw positie, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die passen bij je eigen uniek vraag. Bij de fase hierna is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 5074? Check nu via internet alle aanbieders en vindt de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Biezenmortel

 • Reaal GGP (adviseur)
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Premium
 • nowGo Opstalverzekering Comfort
 • Allsecur Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden goedkoop verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €12,25 bij SNS, Reaal of Bruns ten Brink. Dankzij de onderstaande tipskan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Biezenmortel.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls kan je kiezen voor de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Biezenmortel vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas cola over de bank van een familielid en bijvoorbeeld: je morst bier over een meubel van de buurman. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Haaren, Helvoirt, Esch, Biezenmortel.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin en buiten in goede handen. We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera of een verrekijker.

‘Nu heb ik een scherpe prijs

N. Wolters, Biezenmortel (november 2023)