Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lage Zwaluwe

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Lage Zwaluwe (gemeente Drimmelen, Noord-Brabant)? Via zo’n inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen risico’s als bliksem, storm, brand, inbraak. Bijvoorbeeld bij Bruns ten Brink, EAG Assuradeuren of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan spiegel of een beschadigde vloer. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Lage Zwaluwe detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Denk aan Reaal pakket of ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteDrimmelen
(Net) nummer0168 (+31168)
Aantal inwoners Lage Zwaluwe26815
Postcodegebieden4926
BuurtschappenMade
Plaatsen in de buurtverzekering-made, inboedelverzekering-den-hout, polis-oosteind, verzekering-chaam, verzekeringspakket-rijsbergen en achtmaal
inboedelverzekering-lage-zwaluwe

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Lage Zwaluwe juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je direct alle artikelen in huis. Van afwasmachine t/m (elektrische) dekens: goede dekking voor alle goederen. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een ding aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van SNS t/m Independer: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand variëren van €9 tot ruim €13,25. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, eigen risico, het soort woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Klaverblad inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (4926), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Lage Zwaluwe)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Geholpen door de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid) of Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk). Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeraars die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4926? Vergelijk nu met onze tool alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Lage Zwaluwe

 • nowGo Woonverzekering Bewust
 • Univé Opstalverzekering (EUG)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Reaal GoedGeregeldPakket Extra Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is al snel zo’n €8,00 bij De Goudse, Nederlanden van Nu of Bovag. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Lage Zwaluwe.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Waak voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans moet je een keuze maken tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Lage Zwaluwe biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: de hond maakt krassen op de auto van de buurman en: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. De meerwaarde van een all-risk pakket is een complete dekking. Minpunt is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Made, Drimmelen, Terheijden, Wagenberg, Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe.

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een smartphone & een gehoorapparaat.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

X. Koster, Lage Zwaluwe (juni 2024)