Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Udenhout

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Udenhout (gemeente Tilburg, Noord-Brabant)? Door het afsluiten van een speciale inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen zaken als inbraak, brand, vandalisme, storm. Bijvoorbeeld bij Aegon, Europeesche of REAAL Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan vloerbedekking of wat te denken van schade aan sieraden. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Udenhout detecteer je met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket maar ook InShared pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteTilburg
(Net) nummer013 (+3113)
Inwoners Udenhout212941
Postcodegebied5070
WijkenCentrum
Plaatsen nabijverzekering-moergestel, inboedelverzekering-heukelom, polis-berkel-enschot, verzekering-made, verzekeringspakket-raamsdonk en raamsdonksveer
inboedelverzekering-udenhout

Inboedelverzekeringen vergelijken in Udenhout juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in de woning. Van televisie tot iPad: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Op het moment dat een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van ASR Verzekeringen tot ook NowGo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand variëren van €6 en €12. De premie komt tot stand door o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, eigen risico, woonobject, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Polis Direct inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (5070), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Udenhout)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is weer anders. Dankzij de polisvergelijker vind je eenvoudig een goede inboedelverzekering die past bij jouw eisen, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld SNS Inboedel en opstal of ANWB Woonpakket Plus. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en maak gebruik van de filters. Middels de tool kan je een keuze maken uit aanbieders die passen bij jouw behoeftes. Hierna kan je de aanbieders rangschikken op onderwerpen als:

 • Abonnementstarieven
 • Soort dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5070, 5071? Check nu via internet alle aanbieders en zoek de scherpste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in Udenhout

 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid
 • Reaal Inboedelverzekering Extra Uitgebreid
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)
 • nowGo Inboedelverzekering Bewust

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs ligt gemiddeld op zo’n €13,50 bij Univé, REAAL Verzekeringen of Turien en Co. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Udenhout.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en ontvang meer korting
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, motorverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Udenhout staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: een macbook laten vallen of: een smartphone laten vallen. Het voordeel van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof, Udenhout.

Deze inboedelverzekering kan je nog completer maken met een buitenhuisdekking. Zo zijn kostbaarheden op weg en buiten in goede handen. We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat + sieraden.

‘Mijn huis goed verzekerd

N. Koning, Udenhout (juni 2024)