Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Alteveer

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Alteveer (gemeente Noordenveld, Drenthe)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen zaken als vandalisme, water, storm, bliksem. Onder andere bij Allsecur, Zelf of London Verzekeringen. Denk aan schade aan mobiele telefoons en/of een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Alteveer achterhaal je door gebruik te maken van onze adviestool. Denk aan polissen van Allianz pakket en Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteNoordenveld
(Net) nummer050 (+3150)
Aantal inwoners Alteveer31039
Postcodes9306
WijkenRoden
Plaatsen in de omgevingverzekering-roderesch, inboedelverzekering-lieveren, polis-roden, verzekering-westergeest, verzekeringspakket-zwagerbosch en kollumerzwaag
inboedelverzekering-alteveer

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Alteveer september 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in huis. Van meubelen tot aan truien: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Concreet: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. In het geval dat een item vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Nationale Nederlanden t/m De Goudse: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies lopen op van €7 tot aan €12,25. De premie wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, de dekkingsgraad, postcodegebied, eigen risico, soort huis, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: nowGo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (9306), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Online overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Alteveer)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Dat verschilt per persoon. Elke case is verschillend. Aan de hand van de tool hierboven ontdek je probleemloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget of juist Bruns ten Brink Brand Combi Budget. Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Zodoende vergelijk je aanbieders die matchen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9306? Bekijk zelf met onze tool verzekeringsmaatschappijen en selecteer de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Alteveer

 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw spullen goedkoop verzekeren? Je maandelijkse vergoeding ligt gemiddeld op zo’n €7,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Lancyr of ABN AMRO. Geholpen door de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Alteveer.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Ons advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook een autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Alteveer dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je stoot iemands laptop van tafel en: je stoot in een winkel iets om. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Roden, Roden, Norg, Norg, Peize.

De inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een buitenhuisdekking. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden in de tuin en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een iPad en gitaar.

‘Onze nieuwbouwwoning goedkoop verzekerd

V. Boer, Alteveer (september 2023)