Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bathmen

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw spullen in Bathmen (gemeente Deventer, Overijssel)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als wateroverlast, storm, diefstal, blikseminslag. Bijvoorbeeld bij Allianz, Unigarant of Nederlanden van Nu. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan ijskast of bijvoorbeeld een defecte wasmachine. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Bathmen bekijk je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als Allsecur pakket en/of HEMA pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
Regionummer0570 (+31570)
Inwoners Bathmen98869
Postcodegebieden7437
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de omgevingverzekering-okkenbroek, inboedelverzekering-lettele, polis-schalkhaar, verzekering-terwolde, verzekeringspakket-colmschate en diepenveen
inboedelverzekering-bathmen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Bathmen november 2023

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle kostbaarheden in je appartement. Van afwasmachine tot warmtepomp: goede dekking voor alle goederen. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra iets vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Allsecur tot ook Europeesche: heel veel verschillende opties. De maandelijkse premies lopen op van €10 en €11,75. De maandelijkse premie kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, eigen risico, woonobject, type gezin (met kinderen), en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Aegon november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Vul jouw postcode (7437), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Bathmen)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat weer anders. Geholpen door de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, en bij jouw budget. Hierbij kan je denken aan o.a. nowGo Woonverzekering Comfort of ZLM Gezinspakket. Onze tip: Vul de vergelijker in, en vul jouw gegevens in. Aan de hand hiervan zie je alleen nog verzekeraars die rijmen met de aanvraag die je doet. Hierna kan je filteren op thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 7437? Bekijk nu op deze site verzekeringsbedrijven en check de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Bathmen

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Klaverblad Inboedelverzekering Budget
 • Bovag Thuispakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,75 bij Verzekeruzelf.nl, InShared of ASR Verzekeringen. Geholpen door een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Bathmen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens zijn er mogelijkheden voor een ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeringsbedrijf bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Bathmen vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit frisdrank over de bank van iemand en bijvoorbeeld: je morst bier over de bank van een vriend. Het voordeel van een all-risk pakket is een complete dekking. Het nadeel is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zo zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een laptop + een verrekijker.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

U. Smits, Bathmen (november 2023)