Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Groessen

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Groessen (gemeente Duiven, Gelderland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als inbraak, bliksem, vandalisme, brand. Bij partijen als ABN AMRO, FBTO of nowGo. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan tegelvloer of beschadigingen aan het interieur. Het is niet verplicht, echter wel degelijk erg verstandig. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Groessen bekijk je aan de hand van onze eenvoudige vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als De Goudse pakket en/of Nationale Nederlanden pakket. Vul alle velden in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteDuiven
(Net) nummer0316 (+31316)
Aantal inwoners Groessen25433
Postcodes6923
BuurtenBedrijventerrein
Plaatsen in de regioverzekering-loo-gld, inboedelverzekering-tolkamer, polis-lobith, verzekering-velp, verzekeringspakket-herwen en aerdt
inboedelverzekering-groessen

Inboedelverzekeringen vergelijken in Groessen november 2023

Via een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in je appartement. Van spelcomputers tot kinderwagen: vrijwel alles is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Als een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon t/m Generali: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €4,5 en ongeveer €15,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door factoren als het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (6923), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Groessen)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke case is opzichzelfstaand. Met behulp van de polisvergelijker check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw situatie, tegen een betaalbare premie. Hierbij kan je denken aan o.a. FBTO Inboedelverzekering (Allrisk) of wellicht Klaverblad Verzekeringspakket Royaal. Onze tip: Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit verzekeringsmaatschappijen die matchen met jouw wensen. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Tarieven / kosten
 • Soort dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6923? Bekijk nu via internet alle verzekeraars en zoek de voordeligste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Groessen

 • Ditzo Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Univé Inboedelverzekering (AR)
 • De Goudse Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Reaal Opstalverzekering Allrisk
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie is al snel zo’n €13,50 bij SNS, Klaverblad of Turien en Co. Aan de hand van de volgende handvatten kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Groessen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook een motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls heb je 2 opties: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Groessen vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: jij maakt krassen op de auto van de buurman maar tevens: de ipad laten vallen. Het voordeel van allrisk is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Bedrijventerrein, Buitengebied, Duiven-Noord, Duiven-Zuid, Groessen, Loo.

Een inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten huis verzekerd. We spreken hier van eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een spelcomputer + een kinderwagen.

‘Handig, die verzekeringspakketten

Dhr. de Wit, Groessen (november 2023)