Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Achthuizen

Wil jij een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in Achthuizen (gemeente Goeree-Overflakkee, Zuid-Holland)? Met behulp van deze inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade veroorzaakt door bijv. brand, vandalisme, storm, diefstal. Bij ondernemingen als Avéro Achmea, Univé of Klaverblad. Denk aan schade aan glaswerk en/of een stukke koelkast. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Achthuizen sluit je af aan de hand van onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en Generali pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en ontdek alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteGoeree-Overflakkee
(Regio) nummer0187 (+31187)
Inwoners Achthuizen48321
Postcodegebied3256
WijkenGoedereede
Plaatsen in de omgevingverzekering-oude-tonge, inboedelverzekering-ouddorp, polis-goedereede, verzekering-sommelsdijk, verzekeringspakket-stellendam en herkingen
inboedelverzekering-achthuizen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Achthuizen augustus 2022

Via een inboedelverzekering verzeker je alle producten in een woongelegenheid. Van glas- en aardewerk t/m scheerapparaat: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zodra een artikel aan de woning vast zit, valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Verzekeruzelf.nl tot en met NowGo: heel veel verschillende opties. De kosten variëren van €6 en ongeveer €11,5. Het tarief kent zijn oorsprong in onder andere hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: InShared pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (3256), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Achthuizen)

De beste inboedelverzekering vinden

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van de tool hierboven achterhaal je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Denk aan Bovag Woonhuisverzekering (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk. Vind je dit lastig? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Middels de tool vind je verzekeraars die in lijn zijn met jouw wensen. Vervolgens kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 3256? Vergelijk direct online alle aanbieders en check de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Achthuizen

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • ASR Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Generali Woonpakket
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Je maandelijkse vergoeding is al snel zo’n €7,00 bij Generali, Klaverblad of ABN AMRO. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Achthuizen.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Tip: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. Meestal heb je 2 opties: de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor Achthuizen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die jij zelf gemaakt hebt. Je kunt dan denken aan: je morst een kop koffie over de bank van een familielid en: je zoontje schiet door de ruit bij de buren. De waarde van een all risk inboedelverzekering is zeer ruime polisvoorwaarden. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Goedereede, Ouddorp, Stellendam, Middelharnis, Ooltgensplaat, Den Bommel, Oude-Tonge, Dirksland, Melissant, Herkingen, Sommelsdijk, Nieuwe-Tonge, Stad aan ’t Haringvliet, Achthuizen.

Deze inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn kostbaarheden op weg en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een navigatieapparaat of gitaar.

‘Een gewoon goede verzekering gevonden, dank!

L. Meijer, Achthuizen (augustus 2022)