Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Tholen

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw woning in Tholen (gemeente Tholen, Zeeland)? Aan de hand van een inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. storm, blikseminslag, wateroverlast, diefstal. Onder andere bij ABN AMRO, Zelf of London Verzekeringen. Denk aan schade aan dekens/dekbed of wat te denken van gestolen sieraden. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Tholen achterhaal je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket of HEMA pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en raadpleeg alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteTholen
Regionummer0166 (+31166)
Inwoners Tholen25421
Postcodes4690
BuurtenTholen
Naburige plaatsenverzekering-Teylingen, inboedelverzekering-Texel, polis-Terschelling, verzekeringspakket-Terneuzen, Ten Boer en verzekeraar-Súdwest-Fryslân
inboedelverzekering-tholen

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Tholen november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle eigendommen in jouw verblijf. Van aardewerk tot aan kampeeruitrusting: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Wanneer een item aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Op dit moment zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Centraal Beheer tot en met Independer: heel veel verschillende opties. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8,25 tot ruim €14,75. Het tarief kent zijn oorsprong in o.a. type dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Ditzo pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul jouw postcode (4690), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Tholen)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is opzichzelfstaand. Met behulp van onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld ASR Voordeelpakket (Allrisk) of Bovag Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met de aanvraag die je doet. Hierna selecteer je aan de hand van bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 4690, 4691? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en zoek de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Tholen

 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Generali Woonhuisverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Compleet
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Basis

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw kostbaarheden verzekeren met een goedkope polis? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €10,50 bij ZLM, OHRA of Turien en Co. Dankzij enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Tholen.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je een scholier? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Tip: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook een motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Tholen biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je morst rode wijn over het tapijt van iemand en ook: jouw kind fietst tegen een auto aan. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Tholen, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Maartensdijk, Stavenisse, Sint-Annaland, Oud-Vossemeer, Sint Philipsland.

Je inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn kostbaarheden onderweg en buiten de woning verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een tablet & een muziekinstrument.

‘Nooit meer zorgen over de polis

S. van der Horst, Tholen (november 2023)


Alle plaatsen in deze gemeente