Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Okkenbroek

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Okkenbroek (gemeente Deventer, Overijssel)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. bliksem, water, brand, inbraak. Bij partijen als ANWB, Ditzo of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan haardroger of denk aan een stukke wasmachine. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Okkenbroek sluit je af dankzij de vergelijkingstool. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket of OHRA pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en raadpleeg alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieOverijssel
GemeenteDeventer
(Regio) nummer0570 (+31570)
Inwoners Okkenbroek98869
Postcodes7435
BuurtschappenBinnenstad
Plaatsen in de regioverzekering-lettele, inboedelverzekering-schalkhaar, polis-colmschate, verzekering-teuge, verzekeringspakket-diepenveen en empe
inboedelverzekering-okkenbroek

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Okkenbroek september 2021

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in jouw verblijf. Van glaswerk tot raamventilator: een duidelijke dekking voor thuis. Wat valt hier wel en niet onder? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. In het geval dat een item permanent vast zit aan de woning dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Centraal Beheer tot ING: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €7,25 tot ruim €13,5. De maandelijkse premie wordt berekend op basis van factoren als het soort dekking, waarde inboedel, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: ABN AMRO september 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (7435), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Okkenbroek)

De beste inboedelverzekering

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Maar, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Voor iedereen is dat uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Denk aan Klaverblad Opstalverzekering Royaal of wellicht De Goudse Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en vul jouw gegevens in. Middels de tool kan je een keuze maken uit verzekeraars die in lijn zijn met je eigen uniek vraag. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7435? Bekijk zelf via internet verzekeringsbedrijven en zoek de beste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Okkenbroek

 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • InShared Opstalverzekering
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Unigarant Opstalverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag is al snel zo’n €7,75 bij De Goudse, nowGo of Aegon. Via enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Okkenbroek.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een autoverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Okkenbroek staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht ontstaan. Ook defecten die iemand in huis heeft veroorzaakt. Zaken als: je gooit bier over de bank van een vriend en ook: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Binnenstad, De Hoven, Zandweerd, Voorstad, Borgele en Platvoet, Keizerslanden, Rivierenwijk en Bergweide, Colmschate-Noord, Colmschate-Vijfhoek, Colmschate-Zuid, Diepenveen, Schalkhaar, Okkenbroek, Lettele, Bathmen.

Deze inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn spullen op pad en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera en gitaar.

‘Een totale woonverzekering voor alles

G. Jacobs, Okkenbroek (september 2021)