Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wateringen

Wat is een een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Wateringen (gemeente Westland, Zuid-Holland)? Aan de hand van een speciale inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen risico’s als storm, wateroverlast, blikseminslag, vandalisme. Bij partijen als Bovag, Verzekeruzelf.nl of Polis Direct. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan parket en/of een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Wateringen achterhaal je aan de hand van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Unigarant pakket en ook Independer pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteWestland
(Regio) nummer0174 (+31174)
Aantal inwoners Wateringen104960
Postcodegebieden2290
WijkenNaaldwijk
Plaatsen in de buurtverzekering-voorburg, inboedelverzekering-leidschendam, polis-valkenburg, verzekering-lisserbroek, verzekeringspakket-rijnsburg en voorhout
inboedelverzekering-wateringen

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Wateringen juli 2020

Met een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in huis. Van game consoles tot aan wasdroger: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Hoe het werkt: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Wanneer een item onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er flink wat aanbieders. Van Aegon tot ook Generali: er is nogal wat keuze. Premies variëren van €4 en €11,75. De maandelijkse premie berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, soort huis, aantal gezinsleden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aon Direct afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (2290), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Wateringen)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Via de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid) of wat te denken van Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk. Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die in lijn zijn met jouw eisen. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 2290, 2291, 2292? Check nu online alle maatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Wateringen

 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Aegon Opstal Allrisk
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering Compleet
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €8,75 bij Generali, Interpolis of ABN AMRO. Middels enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Wateringen.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Beperk oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is goedkoop en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Een verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Wateringen dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Om je een idee te geven: je morst wijn over het tapijt van een familielid en bijvoorbeeld: je morst rode wijn over de bank van iemand. Het pluspunt van een all risk-polis is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, ‘s-Gravenzande, Monster, Wateringen, De Lier, Kwintsheul, Poeldijk, Ter Heijde.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buiten (uit huis). Op die manier zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een tablet of sieraden.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

P. Maas, Wateringen (juli 2020)