Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Uitgeest

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Uitgeest (gemeente Uitgeest, Noord-Holland)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen bijvoorbeeld wateroverlast, brand, blikseminslag, storm. Onder andere bij ABN AMRO, Generali of Nationale Nederlanden. Denk aan schade aan brillen/lenzen of wat te denken van schade aan kleding. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter wel degelijk erg verstandig. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Uitgeest detecteer je door gebruik te maken van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Allianz pakket en ook Ditzo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle assuradeurs.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteUitgeest
Regionummer0251 (+31251)
Aantal inwoners Uitgeest13360
Postcodes1910
BuurtschappenUitgeest
Plaatsen in de regioverzekering-Uden, inboedelverzekering-Tytsjerksteradiel, polis-Tynaarlo, verzekeringspakket-Twenterand, Tubbergen en verzekeraar-Tilburg
inboedelverzekering-uitgeest

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Uitgeest november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle spullen in de woning. Van lampen tot laptop: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Stelregel: alle artikelen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Reaal tot aan Europeesche: er is nogal wat keuze. Tarieven fluctueren tussen de €4,75 tot ruim €15. De maandelijkse premie komt tot stand door onder andere dekking (hoe uitgebreid, all-risk), de dekkingsgraad, postcode, je eigen bijdrage per schade, het soort woning, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over OHRA afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Als eerste vul je jouw postcode (1910), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Info over te verzekeren object

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Uitgeest)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Echter, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Via de tool hierboven detecteer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid of Turien & Co Inboedelverzekering Premium. Geen idee wat je moet doen? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Daardoor zie je alleen nog verzekeringsbedrijven die matchen met jouw wensenpakket. Daarna kan je filteren op onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 1910, 1911? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Uitgeest

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • InShared Woonverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Woonhuisverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Inboedelverzekering Premium (Allrisk)
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw eigendommen verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €12,00 bij Univé, ING of ABN AMRO. Aan de hand van een paar praktische tips kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Uitgeest.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als buitenhuisdekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kijk eens naar een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. Doorgaans zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Uitgeest biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook beschadigingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: je stoot iemands iphone van tafel maar tevens: je gooit wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Je hebt echter wel te maken met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Uitgeest.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen in de tuin en buiten in goede handen. Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop & jouw golfspullen.

‘Mijn inboedel goed verzekerd, dat is belangrijk

G. Boer, Uitgeest (november 2023)