Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ransdaal

Nieuwsgierig naar een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Ransdaal (gemeente Voerendaal, Limburg)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade veroorzaakt door bijv. vandalisme, brand, bliksem, inbraak. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, FBTO of SNS. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan diepvriezer en/of gestolen sieraden. Het is geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Ransdaal sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan Reaal pakket en ook Generali pakket. Voer jouw gegevens in, en check alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteVoerendaal
Netnummer043 (+3143)
Aantal inwoners Ransdaal12482
Postcodegebieden6311
WijkenVoerendaal
Plaatsen in de regioverzekering-scheulder, inboedelverzekering-schin-op-geul, polis-lemiers, verzekering-epen, verzekeringspakket-vijlen en elkenrade
inboedelverzekering-ransdaal

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Ransdaal november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle goederen in jouw verblijf. Van cd’s t/m kinderwagen: goede dekking voor alle goederen. Wat valt hier wel en niet onder? Samenvattend: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. In het geval dat een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot aan Interpolis: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €4,25 tot ruim €12,75. Het bedrag dat je elke maand overmaakt kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, het totale verzekerde bedrag, postcode, je eigen bijdrage per schade, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Zelf november 2023.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Actuele info invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6311), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Veiligheid van je huis

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Ransdaal)

De beste inboedelverzekering op maat

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, waar sluit ik het beste pakket af? Dat is per situatie verschillend. Elke case is verschillend. Met behulp van de vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, en jouw financiële plaatje. Denk aan Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk) of wat te denken van Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vergelijk je maatschappijen die matchen met jouw wensenpakket. Daarna kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Geschatte kosten
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6311, 6312? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Ransdaal

 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Extra Uitgebreid)
 • De Nederlanden van Nu Woonverzekering
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Generali Woonpakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandelijkse premie is al snel zo’n €9,50 bij SNS, InShared of Turien en Co. Door middel van enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Ransdaal.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Populair: kijk eens naar een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met een autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar bepaal jij altijd zelf het type dekking. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ransdaal vergoedt vrijwel alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands iphone van tafel en ook: je gooit bier over de bank van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Voerendaal, Kunrade, Ubachsberg, Klimmen, Ransdaal, Verspreide huizen Voerendaal.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn bezittingen on the go en buiten huis verzekerd. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en een gehoorapparaat.

‘Een polis zonder kleine lettertjes, top!

O. van de Velden, Ransdaal (november 2023)