Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Sweikhuizen

Nieuwsgierig naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Sweikhuizen (gemeente Schinnen, Limburg)? Aan de hand van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als water, inbraak, vandalisme, brand. Bij partijen als ASR Verzekeringen, De Goudse of Nationale Nederlanden. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan apparatuur of wat te denken van een stukke televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Sweikhuizen detecteer je dankzij de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket en NowGo pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
Netnummer046 (+3146)
Inwoners Sweikhuizen12960
Postcodes6174
BuurtenWijk
Naburige plaatsenverzekering-geleen, inboedelverzekering-puth, polis-windraak, verzekering-sittard, verzekeringspakket-munstergeleen en guttecoven
inboedelverzekering-sweikhuizen

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Sweikhuizen december 2021

Met een inboedelverzekering verzeker je alle kostbaarheden in de woning. Van oven tot schoonmaakartikelen: een goed en onbezorgd gevoel. Wat zijn uitzonderingen? Samenvattend: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Als iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot Interpolis: er is nogal wat keuze. Tarieven schommelen tussen €9,75 en €15. De premie komt tot stand door o.a. type dekking, het totale verzekerde bedrag, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bovag december 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Snel een goede inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (6174), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Sweikhuizen)

De beste inboedelverzekering op maat

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. De vraag is, wat is de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Iedere situatie is namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid) of De Goudse Inboedelverzekering. Moeite met kiezen? Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Hierdoor kan je een keuze maken uit verzekeringsbedrijven die matchen met de aanvraag die je doet. Hierna kun je selecties maken op basis van thema’s als:

 • Abonnementstarieven
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Hoogte eigen risico
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6174? Bekijk nu aan de hand van onze module alle aanbieders en kies de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Sweikhuizen

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Primair
 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Ditzo Woonverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Inboedelverzekering Budget
 • Lancyr Woonhuisverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Univé Inboedelverzekering (EUG)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen verzekeren met een niet al te dure polis? Het maandbedrag ligt gemiddeld op zo’n €9,25 bij SNS, Lancyr of Avéro Achmea. Via deze tips hieronder kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Sweikhuizen.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Adviseur: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is financieel interessant en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een insurance-maatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Sweikhuizen staat garant voor bijna elk denkbare schade die per ongeluk zijn gemaakt. Ook beschadigingen die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend en: je stoot iemands laptop van tafel. Het voordeel van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.

Zo’n inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Dankzij deze extra module zijn eigendommen op weg en buitenshuis verzekerd. Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een fotocamera en drumstel.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

N. van Wijk, Sweikhuizen (december 2021)