Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Drachtstercompagnie

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Drachtstercompagnie (gemeente Smallingerland, Friesland)? Door het afsluiten van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. wateroverlast, diefstal, vandalisme, storm. Onder andere bij Centraal Beheer, Generali of OHRA. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan cosmetica of wat te denken van gestolen sieraden. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Drachtstercompagnie ontdek je via onze vergelijk module. Aanbieder zijn o.a. SNS pakket en ook InShared pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Net) nummer0512 (+31512)
Bewoners Drachtstercompagnie55439
Postcodegebied9222
WijkenDrachten
Plaatsen in de regioverzekering-rottevalle, inboedelverzekering-de-tike, polis-opeinde, verzekering-boornbergum, verzekeringspakket-nijega en de-veenhoop
inboedelverzekering-drachtstercompagnie

Inboedelverzekeringen vergelijken in Drachtstercompagnie januari 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van televisie tot aan sportuitrusting: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis is dit gedekt binnen de opstal-module. Tegenwoordig zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Lancyr t/m Ditzo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand variëren van €9,25 tot ruim €13,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door factoren als het soort dekking, verzekerd bedrag, woonplaats, het gekozen eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Nationale Nederlanden dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul jouw postcode (9222), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Drachtstercompagnie)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Geholpen door onze tool detecteer je moeiteloos een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, tegen een betaalbare premie. Dat kan zijn Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid) of juist Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid). Onze tip: Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vind je maatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Bij de fase hierna kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen bijdrage
 • Recensies

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9222? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Drachtstercompagnie

 • ZLM Inboedel
 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • ANWB Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • nowGo Woonverzekering Comfort
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €13,75 bij Univé, Reaal of ASR Verzekeringen. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Drachtstercompagnie.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Kies een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is veel goedkoper en zorgt dat er één aanspreekpunt is. Zo’n verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Via de assuradeur is er keuze uit verschillende dekkingen. Vaak kan je kiezen voor een extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Drachtstercompagnie vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Je kunt dan denken aan: je morst frisdrank over de bank van de buurman of: je morst frisdrank over het tapijt vand e buurman. Het gemak van een all-risk pakket is een zeer uitgebreide dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Drachten, Overig Smallingerland.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn eigendommen op weg en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop + kleding.

‘Na negatieve ervaringen nu een prettige verzekering

Fam. van der Ven, Drachtstercompagnie (januari 2021)