Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lobith

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Lobith (gemeente Zevenaar, Gelderland)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen bijvoorbeeld blikseminslag, diefstal, vandalisme, brand. Bij bedrijven als Avéro Achmea, Ditzo of Nederlanden van Nu. Denk aan schade aan horloges of wat te denken van een kapotte koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Lobith ontdek je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Univé pakket en ook Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en vergelijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteZevenaar
Netnummer0316 (+31316)
Aantal inwoners Lobith32269
Postcodegebied6915
WijkenHerwen
Naburige plaatsenverzekering-herwen, inboedelverzekering-aerdt, polis-pannerden, verzekering-heveadorp, verzekeringspakket-babberich en velp
inboedelverzekering-lobith

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Lobith juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle producten in de woning. Van meubilair t/m sofa: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Stelregel: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allianz tot en met ING: er valt veel te kiezen. De kosten liggen gewoonlijk tussen €6,25 en ongeveer €15,75. De premie wordt bepaald door o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, regio, het gekozen eigen risico, woonobject, gezinssamenstelling, en of je huis extra beveiligd is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over DAK pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (6915), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Online polissen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Lobith)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Voor iedereen is dat verschillend. Dankzij de bovenstaande vergelijker vind je moeiteloos een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw wensen, en bij jouw budget. Denk aan nowGo Opstalverzekering Bewust of wellicht De Goudse Privé Pakket Online. Onze tip: Start met vergelijken, en vul alles zo compleet mogelijk in. Hierdoor vergelijk je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw behoeftes. In de volgende stap is een filtering te maken a.d.h.v. thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6915? Vergelijk nu aan de hand van onze module verzekeringsbedrijven en kies de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Lobith

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
 • De Nederlanden van Nu Opstalverzekering
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)
 • ANWB Opstalverzekering
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €13,75 bij HEMA, Independer of ASR Verzekeringen. Door middel van een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Lobith.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
 4. Beperk oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je een scholier? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met een motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. Dikwijls heb je de keuze tussen de zogeheten uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Lobith vergoedt in principe alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren en bijvoorbeeld: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Herwen en Aerdt, Pannerden, Zevenaar, Babberich, Angerlo, Giesbeek, Lathum.

Zo’n inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een navigatieapparaat en een verrekijker.

‘Een totale woonverzekering voor alles

A. Hendriks, Lobith (juni 2024)