Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Ellecom

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Ellecom (gemeente Rheden, Gelderland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als vandalisme, bliksem, water, brand. Onder andere bij Allianz, FBTO of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan linnenkast of schade aan kleding. Deze module is niet een verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Ellecom sluit je af door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van ASR Verzekeringen pakket en ook InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
(Net) nummer0313 (+31313)
Inwoners Ellecom43824
Postcodes6955
WijkenDieren
Naburige plaatsenverzekering-dieren, inboedelverzekering-didam, polis-groessen, verzekering-aerdt, verzekeringspakket-loo-gld en tolkamer
inboedelverzekering-ellecom

Inboedelverzekeringen vergelijken in Ellecom juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle goederen in huis. Van radio tot ook keukentafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Stelregel: alle kostbaarheden die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra iets aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ABN AMRO t/m OHRA: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies variëren van €10 en €11. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als hoe uitgebreider de dekking is, verzekerd bedrag, postcodegebied, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woonobject, grootte van het huishouden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: FBTO pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  Vul jouw postcode (6955), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Ellecom)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Wat jij je misschien afvraagt, wie biedt de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke woning en gezin is weer anders. Dankzij de polisvergelijker check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Denk aan Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of Lancyr Woonhuisverzekering. Vind je dit lastig? Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vergelijk je maatschappijen die in lijn zijn met jouw eisen. Daarna kan je filteren op topics zoals:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 6955? Vergelijk direct met onze tool verzekeringsmaatschappijen en kies de beste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Ellecom

 • EAG Assuradeuren Profielpakket (Allrisk)
 • Delta Lloyd Combinatieverzekering
 • HEMA Woonverzekering
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • ZLM Opstalverzekering
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? De maandprijs bedraagt soms wel €8,50 bij HEMA, Reaal of Aegon. Middels de onderstaande tipssluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Ellecom.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Zit je op school? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Belangrijk: kies een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met een gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. Dikwijls zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Ellecom vergoedt vrijwel alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook schade die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je morst frisdrank over de bank van de buurman maar tevens: je morst een kop koffie over de bank van een vriend. Het pluspunt van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Het nadeel is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Dieren, Rheden, Velp.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn bezittingen on the go met zekerheid te gebruiken. Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een filmcamera of drumstel.

‘Snel de goedkoopste verzekeraar gevonden

A. de Vos, Ellecom (juni 2024)