Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Erica

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Erica (gemeente Emmen, Drenthe)? Via de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, brand. Bijvoorbeeld bij ABN AMRO, Verzekeruzelf.nl of London Verzekeringen. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. foto/filmcamera of bijvoorbeeld een defecte wasmachine. Deze module is niet een verplichting, maar wel aan te raden! De meest populaire of goedkoopste inboedelverzekering van Erica sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld Verzekeruzelf.nl pakket en/of InShared pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en check de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieDrenthe
GemeenteEmmen
Netnummer0591 (+31591)
Aantal inwoners Erica107584
Postcodegebied7887
BuurtenNieuw-Weerdinge
Plaatsen in de buurtverzekering-nieuw-dordrecht, inboedelverzekering-barger-compascuum, polis-dwingeloo, verzekering-odoornerveen, verzekeringspakket-emmer-compascuum en 2e-valthermond
inboedelverzekering-erica

Inboedelverzekeringen vergelijken in Erica november 2023

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in de woning. Van computers tot kinderwagen: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Op het moment dat een ding vast zit aan de woning, heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag zijn er flink wat aanbieders. Van Avéro Achmea tot aan HEMA: je ziet door de bomen het bos niet meer. De prijzen per maand lopen op van €9 tot wel €14,75. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, postcode, welk eigen risico je bereid bent te dragen, type woning, samenstelling huishouden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: Allsecur pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  Vul bij voorkeur eerst de postcode (7887), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Maak een keuze voor de voordeligste polis en stap over (of ga naar de verzekeringsadviseur in Erica)

De beste inboedelverzekering vinden

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. Alleen, waar sluit ik het beste pakket af? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Elke woning en gezin is weer anders. Met behulp van de polisvergelijker vind je snel een goede inboedelverzekering die past bij jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk of Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en beantwoord de gestelde vragen. Daardoor vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 7887? Check nu met onze tool alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Erica

 • ANWB Woonpakket Plus
 • Bruns ten Brink Brand Combi Compleet
 • Univé Opstalverzekering (AR)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Generali Inboedelverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk
 • Allsecur Uitgebreid
 • Turien & Co Inboedelverzekering Primair

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €12,25 bij Zelf, Nederlanden van Nu of DAK. Dankzij enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Erica.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Beperk oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een glasverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en overzichtelijk. Het verzekeringspakket bezit doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met een reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of een all-risk dekking. De allrisk inboedelverzekering voor Erica biedt dekking tegen alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je gooit wijn over de bank van de buurvrouw en bijvoorbeeld: jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Het nadeel is een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Nieuw-Weerdinge, Roswinkel, Emmer-Compascuum, Barger-Compascuum, Nieuw-Dordrecht, Nieuw-Amsterdam, Erica, Klazienaveen, Zwartemeer, Schoonebeek, Veenoord, Nieuw-Schoonebeek, Weiteveen, Emmen-Centrum, Emmen-Centrum Oost, Emmermeer, Angelslo, Emmerhout, Emmerschans, Bargeres, Rietlanden, Parc Sandur, Delftlanden, Barger-Oosterveld, Kern Emmen Noord, Kern Emmen Zuid, Kern Emmen Industrieterreinen.

Je inboedelverzekering biedt nog meer dekking met dekkingen voor “buiten” de woning. Niet gek, want zo zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Hierbij gaat het dan om attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spelcomputer + kleding.

‘Snel een betrouwbare verzekering gevonden

P. van de Pol, Erica (november 2023)