Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Voorhout

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Voorhout (gemeente Teylingen, Zuid-Holland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen zaken als bliksem, brand, storm, inbraak. Bij ondernemingen als Allsecur, Generali of InShared. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. elektrische kookplaat of denk aan schade aan meubels. Deze module is niet een verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Voorhout ontdek je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van De Goudse pakket en ING pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteTeylingen
(Net) nummer0252 (+31252)
Aantal inwoners Voorhout36013
Postcodegebieden2215
BuurtschappenSassenheim
Plaatsen in de omgevingverzekering-de-zilk, inboedelverzekering-sassenheim, polis-lisserbroek, verzekering-leimuiderbrug, verzekeringspakket-kaag en buitenkaag
inboedelverzekering-voorhout

Inboedelverzekeringen vergelijken in Voorhout maart 2021

Via een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in jouw verblijf. Van radio tot en met overhemden: een goed en onbezorgd gevoel. Wel zijn er uitzonderingen. Samenvattend: alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. In het geval dat iets permanent vast zit aan de woning heb je een opstalverzekering nodig. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Allsecur tot en met De Goudse: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand schommelen tussen €5,5 en €13. De premie komt tot stand door factoren als het type polis, waarde inboedel, waar je woont, het gekozen eigen risico, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het politiekeurmerk). Bekijk ook: ABN AMRO afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (2215), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Voorhout)

De beste inboedelverzekering

Er zijn maar weinig huishoudens zonder woonverzekering. De vraag is, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Voor iedereen is dat namelijk uniek. Dankzij de tool hierboven vind je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, en jouw financiële plaatje. Denk aan nowGo Woonverzekering Comfort of juist De Nederlanden van Nu Opstalverzekering. Moeite met kiezen? Open de vergelijker, en beantwoord de gestelde vragen. Op basis daarvan vergelijk je verzekeringsbedrijven die rijmen met jouw wensen. Hierna selecteer je aan de hand van topics zoals:

 • Standaard prijs
 • Soort dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 2215, 2216? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Voorhout

 • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • EAG Assuradeuren Woonhuisverzekering Profielpakket (Allrisk)
 • SNS Inboedel en opstal
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Allsecur Uitgebreid
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Allrisk)
 • Reaal Opstal (adviseur)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Direct jouw spullen tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €7,25 bij EAG Assuradeuren, Nationale Nederlanden of Aegon. Geholpen door enkele nuttige adviezen bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Voorhout.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (een lage verzekeringspremie)
 4. Ga oververzekering tegen. Schakel optioneel modules uit als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ga jij naar school? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Doe een nieuwe vergelijking, elk jaar weer.
Ga voor een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis biedt korting en overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsmaatschappij is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen zijn er twee smaken: een extra uitgebreide polis, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Voorhout biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw maar tevens: je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend. Het voordeel van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Sassenheim, Voorhout, Warmond.

Een inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buiten (uit huis). Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een iPad & een verrekijker.

‘Nooit meer zorgen over de polis

T. Jacobs, Voorhout (maart 2021)