Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Augsbuurt

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw spullen in Augsbuurt (gemeente Kollumerland en Nieuwkruisland, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. inbraak, vandalisme, brand, bliksem. Bij bedrijven als Bruns ten Brink, Unigarant of nowGo. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan radio of bijvoorbeeld contant geld en waardebonnen. Het is niet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Augsbuurt sluit je af via onze vergelijk module. Bijvoorbeeld Reaal pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en bekijk alle pakketten en aanbieders.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteKollumerland en Nieuwkruisland
Netnummer0511 (+31511)
Bewoners Augsbuurt12811
Postcodegebieden9292
BuurtenKollum
Plaatsen nabijverzekering-kollum, inboedelverzekering-drogeham, polis-kootstertille, verzekering-surhuizum, verzekeringspakket-twijzelerheide en twijzel
inboedelverzekering-augsbuurt

Inboedelverzekeringen vergelijken in Augsbuurt november 2023

Via een inboedelverzekering dek je alle spullen in jouw verblijf. Van naai- en breimachine tot aan iPad: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Concreet: alle eigendommen die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een product vast aan het huis zit valt het onder de opstalverzekering. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen tot ook Interpolis: er valt veel te kiezen. De maandelijkse premies variëren van €6,75 tot aan €13,75. Het bedrag komt tot stand door factoren als type dekking, de dekkingsgraad, waar je woont, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: HEMA pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (9292), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Augsbuurt)

De beste inboedelverzekering

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Iedere situatie is weer anders. Met behulp van de bovenstaande vergelijker check je eenvoudig een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw voorwaarden, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Allsecur Compleet of juist Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid). Geen idee wat je moet doen? Begin meteen met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot verzekeringsbedrijven die passen bij je eigen uniek vraag. Vervolgens kan je filteren op thema’s als:

 • Geschatte kosten
 • Type dekking
 • Eigen bijdrage
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 9292? Vergelijk direct op deze site verzekeringsmaatschappijen en zoek de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Augsbuurt

 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Uitgebreid
 • Unigarant Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Allrisk)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Extra uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €10,75 bij Zelf, Reaal of ANWB. Middels een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Augsbuurt.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Doe een nieuwe vergelijking, ieder jaar opnieuw.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: informeer naar het verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met een autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Doorgaans heb je 2 opties: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Deze allrisk inboedelverzekering voor Augsbuurt dekt eigenlijk alle gevallen van schade die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot iemands laptop van tafel maar tevens: je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw. Het pluspunt van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Kollum, Oost, Noordwest, Zuidwest.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden on the go en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur en een muziekinstrument.

‘Geen papierhandel, alles online afgehandeld

N. Bosman, Augsbuurt (november 2023)