Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Reahûs

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Reahûs (gemeente Súdwest-Fryslân, Friesland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen schade door o.a. blikseminslag, storm, diefstal, vandalisme. Bij ondernemingen als Allianz, HEMA of London Verzekeringen. Je kunt dan denken aan schade aan behang of denk aan een kapotte televisie. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Reahûs ontdek je door gebruik te maken van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Avéro Achmea pakket of FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSúdwest-Fryslân
(Regio) nummer0515 (+31515)
Bewoners Reahûs84048
Postcodes8736
BuurtenBolsward
Plaatsen in de regioverzekering-itens, inboedelverzekering-easterein, polis-iens, verzekering-molkwerum, verzekeringspakket-kubaard en wommels
inboedelverzekering-reahus

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Reahûs november 2023

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle kostbaarheden in huis. Van verlichting t/m overjassen: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle kostbaarheden die niet vastzitten aan het jouw woning. Als een artikel vast zit aan de woning, dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Centraal Beheer t/m NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. Premies fluctueren tussen de €9,5 tot ruim €14,25. Het tarief kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, type woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Aon Direct polis.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In de basis voer je jouw postcode (8736), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Via internet modules vergelijken

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Overstappen via internet

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Reahûs)

De beste inboedelverzekering vinden

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat verschilt per persoon. Iedere situatie is weer anders. Aan de hand van de tool hierboven check je probleemloos een goede inboedelverzekering die rijmt met jouw wensen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering of wat te denken van De Goudse Privé Pakket Online. Onze tip: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Op basis daarvan beperk je je tot aanbieders die in lijn zijn met jouw voorwaarden. Vervolgens is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

 • Tarieven / kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Hoogte eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 8736? Vergelijk nu op deze site alle aanbieders en selecteer de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Reahûs

 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Lancyr Inboedelverzekering
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • ANWB Woonpakket Plus
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Allrisk)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)
 • FBTO Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • nowGo Opstalverzekering Comfort

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,75 bij Univé, Nationale Nederlanden of Centraal Beheer. Via enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Reahûs.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Ga oververzekering tegen. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Zit je op school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Doe een nieuwe vergelijking, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket voor extra voordeel
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is betaalbaar en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel, opstal en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Bij een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. Meestal zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Reahûs biedt dekking tegen alle schades die onverwacht ontstaan. Ook verwoestingen die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Denk dan bijvoorbeeld aan: je gooit bier over het tapijt van de buurman maar tevens: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw. De meerwaarde van zo’n all-risk verzekering is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Bolsward, Sneek, Nijefurd, Koudum, Hemelum, IJlst, Zuid IJlst, Oost IJlst, West IJlst, Oosthem, Noordwest IJlst, Zuidoost IJLst, Woudsend, Bouwhoek, Weidestreek Oost, Weidestreek West, Weidestreek Zuid, Makkum, Weidestreek Zuidwest, Boarnsterhim.

Een inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn spullen in de tuin met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een spelcomputer en een muziekinstrument.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

B. van Dongen, Reahûs (november 2023)