Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Deursen-Dennenburg

Op zoek naar een passende inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Deursen-Dennenburg (gemeente Oss, Groningen)? Via deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen schade door o.a. blikseminslag, wateroverlast, storm, vandalisme. Bijvoorbeeld bij ANWB, HEMA of Independer. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. (tuin)gereedschap of bijvoorbeeld gebroken servies. Het is geen verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Deursen-Dennenburg sluit je af door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket en/of NowGo pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteOss
Netnummer0486 (+31486)
Inwoners Deursen-Dennenburg90003
Postcodegebieden5352
WijkenCentrum
Plaatsen in de buurtverzekering-demen, inboedelverzekering-berghem, polis-alem, verzekering-hurwenen, verzekeringspakket-velddriel en hoenzadriel
inboedelverzekering-deursen-dennenburg

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Deursen-Dennenburg april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in een woongelegenheid. Van vloerbedekking tot en met dressoir: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Kort gezegd: alle kostbaarheden die je los in huis hebt staan. Wanneer iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Hedendaags kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van Lancyr t/m Klaverblad: er is nogal wat keuze. De maandelijkse premies lopen op van €5,5 tot wel €15,25. Het bedrag dat je elke maand overmaakt berekenen ze aan de hand van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), type gezin (met kinderen), en of je huis extra beveiligd is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

  1. Basis-informatie invoeren

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (5352), samenstelling huishouden en inkomen in.

  2. Informatie over jouw woning

    Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

  3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

    Beschik jij over het BORG-certificaat?

  4. Start direct met dekkingen vergelijken

    Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

  5. Overstappen via internet

    Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Deursen-Dennenburg)

De beste inboedelverzekering

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Maar, wat is de beste polis? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Iedere situatie is verschillend. Met behulp van onze tool detecteer je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die past bij jouw voorwaarden, tegen een betaalbare premie. Bijvoorbeeld Allianz Inboedelverzekering (EUG) of wellicht Delta Lloyd Inboedelverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Vergelijk direct, en maak gebruik van de filters. Op die manier kan je een keuze maken uit aanbieders die overeenkomen met jouw voorwaarden. Hierna selecteer je aan de hand van zaken als:

  • Maandbedrag
  • Soort dekking
  • Hoogte eigen risico
  • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 5352? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en check de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Deursen-Dennenburg

  • Aegon Woon- en VrijeTijdpakket Allrisk
  • Bovag Thuispakket (Allrisk)
  • Univé Opstalverzekering (AR)
  • ASR Voordeelpakket (Allrisk)
  • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
  • Reaal GoedGeregeldPakket Allrisk
  • ASR Voordeelpakket (Extra uitgebreid)
  • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de kostbaarheden tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandelijkse premie ligt gemiddeld op zo’n €8,75 bij Univé, ING of DAK. Met behulp van de volgende handvatten kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Deursen-Dennenburg.

  1. Verhoog eigen risico
  2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
  3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (krijg extra korting op de prijs)
  4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
  5. Studeer je nog? Informeer dan naar de studentenverzekering
  6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
  7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor maximale korting
Advies: neem een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij kan je het type dekking kiezen. Dikwijls kan je kiezen voor de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Deursen-Dennenburg staat garant voor bijna elk denkbare schade die onverwacht zijn ontstaan. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw en bijvoorbeeld: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders. Het pluspunt van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Centrum, Schadewijk, Industrieterreinen-Zuid, Oss-Zuid, Krinkelhoek, Industrieterreinen-Noord, Ruwaard, Ussen, Buitengebied-Noord, Buitengebied-Zuid, Berghem, Haren, Macharen, Megen, Ravenstein, Herpen, Overlangel, Deursen en Dennenburg, Lith, Lithoijen, Oijen, Maren – Kessel, Geffen.

Jouw inboedelverzekering kan je bovendien uitbreiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Zodoende zijn spullen op pad en buiten in goede handen. Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en gitaar.

‘Een goede verzekering voor mijn dochter

Z. Dijkstra, Deursen-Dennenburg (april 2024)