Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Bourtange

Wat is een een betaalbare inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Bourtange (gemeente Westerwolde, Groningen)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als inbraak, brand, storm, water. Bijvoorbeeld bij Bovag, Generali of nowGo. Je kunt dan denken aan schade aan computer + apparatuur of wat te denken van gebroken servies. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Bourtange detecteer je aan de hand van de vergelijkingstool. Bijvoorbeeld Aegon pakket of OHRA pakket. Vul alle velden in, en check de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteWesterwolde
Netnummer0599 (+31599)
Aantal inwoners Bourtange8971
Postcodegebied9545
BuurtschappenBellingwolde
Plaatsen in de omgevingverzekering-vlagtwedde, inboedelverzekering-eesergroen, polis-ees, verzekering-buinen, verzekeringspakket-ellertshaar en westdorp
inboedelverzekering-bourtange

Inboedelverzekeringen vergelijken in Bourtange oktober 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je direct alle spullen in jouw verblijf. Van boeken t/m salontafel: een goed en onbezorgd gevoel. Wat valt hier wel en niet onder? Het zit zo: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan loopt dit via een andere polis (de opstalverzekering). Momenteel zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Reaal tot ook InShared: er is nogal wat keuze. Tarieven liggen gewoonlijk tussen €8 tot wel €12. Het bedrag wordt berekend op basis van bijvoorbeeld hoe uitgebreider de dekking is, de dekkingsgraad, woonplaats, hoogte eigen risico, type woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: Bovag oktober 2021.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (9545), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Details over je huis

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beschikt de woning over veiligheidskeurmerken

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Start direct met dekkingen vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen is zo geregeld

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Bourtange)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. Echter, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is namelijk uniek. Via de bovenstaande vergelijker ontdek je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk) of juist Unigarant Woonpakket Plus. Onze tip: Vergelijk direct, en vul jouw gegevens in. Hierdoor vind je verzekeraars die rijmen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap selecteer je aan de hand van onderwerpen als:

 • Standaard prijs
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen bijdrage
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9545? Bekijk zelf met onze tool alle aanbieders en zoek de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Bourtange

 • SNS Woonhuisverzekering
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • SNS Woonhuisverzekering
 • HEMA Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden ZPP Woonpakket Maatwerk
 • Generali Inboedelverzekering
 • SNS Woonhuisverzekering
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is al snel zo’n €12,75 bij HEMA, Lancyr of ABN AMRO. Door middel van een paar praktische tips sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Bourtange.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (een scherpe maandprijs)
 4. Kijk uit voor oververzekering. Denk goed na over dure modules als een glasverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Dan zijn er unieke studentenverzekeringen
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en ontvang meer korting
Ons advies: neem een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is betaalbaar en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een verzekeringsbedrijf is er de mogelijkheid voor diverse modules. Vaak zijn er twee smaken: een extra uitgebreide dekking, of de duurdere all risk polis. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Bourtange dekt eigenlijk alle gevallen van schade die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die iemand in huis heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: je gooit frisdrank over de bank van iemand en bijvoorbeeld: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw. De waarde van een all risk-polis is een complete dekking. Je moet wel rekening houden met gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Bellingwolde, Oost, Blijham, Sellingen, Vlagtwedde, Bourtange, Sellingerbeetse, Ter Apel, Ter Wisch, De Maten.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Op die manier zijn kostbaarheden in de tuin met zekerheid te gebruiken. Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon + een rollator.

‘Vroeger bij een adviseur, nu heb ik alles zelf geregeld

C. van der Berg, Bourtange (oktober 2021)