Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Drachten-Azeven

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw huis in Drachten-Azeven (gemeente Opsterland, Friesland)? Met behulp van zo’n inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld storm, brand, bliksem, water. Onder andere bij Allianz, Generali of London Verzekeringen. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan stoomkoker of een stukke TV. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Drachten-Azeven sluit je af met behulp van onze eenvoudige vergelijker. Bijvoorbeeld De Goudse pakket en/of Independer pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en check alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteOpsterland
Netnummer0512 (+31512)
Bewoners Drachten-Azeven29830
Postcodes9207
BuurtenGorredijk
Naburige plaatsenverzekering-drachten, inboedelverzekering-wanswert, polis-jislum, verzekering-ferwert, verzekeringspakket-lichtaard en reitsum
inboedelverzekering-drachten-azeven

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Drachten-Azeven april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in jouw verblijf. Van kapstok t/m weegschaal: goede dekking voor alle goederen. Wat zijn uitzonderingen? Hoe het werkt: alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. In het geval dat een product vast aan het huis zit dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Unigarant tot en met NowGo: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €7,25 tot aan €13,5. Het tarief berekenen ze aan de hand van o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, waar je woont, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Generali dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

  1. Basis-informatie invoeren

    Vul bij voorkeur eerst de postcode (9207), samenstelling huishouden en inkomen in.

  2. Karakteristieken van jouw huis

    Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

  3. Beschrijf de beveiliging

    Is er sprake van een politiekeurmerk?

  4. Online polissen vergelijken

    Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

  5. Overstappen is zo geregeld

    Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Drachten-Azeven)

De beste inboedelverzekering voor jouw situatie

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, waar sluit ik het beste pakket af? Daarop is geen eenduidig antwoord te geven. Elk huishouden is namelijk uniek. Met behulp van de bovenstaande vergelijker signaleer je probleemloos een goede inboedelverzekering die matcht met jouw situatie, die ook nog eens niet te duur is. Bijvoorbeeld Reaal Opstalverzekering Extra Uitgebreid of juist Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Middels de tool beperk je je tot maatschappijen die overeenkomen met jouw eisen. Daarna is een filtering te maken a.d.h.v. bijvoorbeeld:

  • Abonnementstarieven
  • Type dekking
  • Eigen risico
  • Reviews

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een goede inboedelverzekering in postcodegebied 9207? Check nu online alle maatschappijen en zoek de scherpste prijs

Veel gekozen inboedelverzekeringen in Drachten-Azeven

  • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
  • EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Extra Uitgebrei
  • Klaverblad Verzekeringspakket Budget
  • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
  • Lancyr Woonhuisverzekering
  • Bovag Inboedelverzekering (Allrisk)
  • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
  • ZLM Gezinspakket

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €10,50 bij Ditzo, London Verzekeringen of Aon Direct. Dankzij de volgende handvatten sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Drachten-Azeven.

  1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
  2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
  3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
  4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een glasverzekering, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
  5. Ben je een scholier? Kijk dan uit naar zo’n studentenverzekering
  6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
  7. Vergelijk de polissen, als je verzekering verlopen is.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: neem een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis is goedkoop en overzichtelijk. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook een reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Via de verzekeraar is er keuze uit verschillende dekkingen. In de regel zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Zo’n allrisk inboedelverzekering voor Drachten-Azeven vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: een smartphone laten vallen maar tevens: je morst frisdrank over de bank van de buurman. De waarde van een all risk-polis is zeer complete modules. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Gorredijk, Langezwaag, Terwispel, Beetsterzwaag, Ureterp, Bakkeveen.

Je inboedelverzekering kan je nog completer maken met een dekking voor buitenshuis. Op die manier zijn spullen on the go en buiten huis verzekerd. Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera & een kinderwagen.

‘Ons nieuwbouwhuis voordelig verzekerd

C. van der Linden, Drachten-Azeven (april 2024)