Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Drachten

Wil jij een betaalbare inboedelverzekering voor jouw woning in Drachten (gemeente Smallingerland, Friesland)? Via de welbekende inboedelverzekering kun jij je spullen en kostbare producten verzekeren tegen schade door o.a. blikseminslag, diefstal, wateroverlast, brand. Bijvoorbeeld bij BLG wonen, HEMA of Nationale Nederlanden. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan wasmachine of denk aan schade aan je smartphone. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Drachten ontdek je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan Allianz pakket of Generali pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteSmallingerland
(Regio) nummer0512 (+31512)
Aantal inwoners Drachten55439
Postcodegebied9200
BuurtenDrachten
Plaatsen in de regioverzekering-wanswert, inboedelverzekering-jislum, polis-lichtaard, verzekering-blije, verzekeringspakket-reitsum en ginnum
inboedelverzekering-drachten

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Drachten januari 2021

Dankzij een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle spullen in jouw verblijf. Van videorecorder tot truien: een duidelijke dekking voor thuis. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle artikelen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een artikel onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Hedendaags zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van ASR Verzekeringen tot ook Independer: je ziet door de bomen het bos niet meer. De kosten schommelen tussen €6 en €15,5. Het bedrag wordt bepaald door onder andere hoe uitgebreider de dekking is, waarde inboedel, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, het soort woning, aantal gezinsleden, en of je huis extra beveiligd is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: FBTO dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Persoonlijke gegevens invullen

  In stap 1 voer je jouw postcode (9200), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Via internet modules vergelijken

  Wat volgt is een lijst met alle mogelijke polissen.

 5. Overstappen via internet

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Drachten)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat is per situatie verschillend. Elke woning en gezin is verschillend. Dankzij onze tool signaleer je snel een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw wensen, en jouw financiële plaatje. Bijvoorbeeld SNS Woonhuisverzekering of wat te denken van Reaal GGP (adviseur). Moeite met kiezen? Vul de vergelijker in, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vind je aanbieders die overeenkomen met jouw wensen. Hierna kan je filteren op zaken als:

 • Tarieven / kosten
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9200, 9201, 9202, 9203, 9204, 9205, 9206, 9207? Vergelijk direct online alle verzekeraars en check de goedkoopste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Drachten

 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Reaal Inboedel (adviseur)
 • Delta Lloyd Verzekeringspakket (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Reaal Inboedelverzekering Allrisk

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de spullen verzekeren met een niet al te dure polis? Je maandelijkse vergoeding is doorgaans ongeveer €9,75 bij SNS, Reaal of ANWB. Dankzij deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Drachten.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Als je meerdere verzekeringen afsluit bij dezelfde maatschappij ontvang je korting
 3. Kijk of je in aanmerking komt voor een politiekeurmerk veilig wonen (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Vermijd eventueel extra verzekeringen als een all risk polis, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Gebruik de vergelijker, elke 12 maanden en stap over indien nodig.
Profiteer met een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Advies: kies een verzekeringspakket. Zo’n gecombineerde polis biedt korting en maakt het administratief gemakkelijk. Het verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor een doorlopende annuleringsverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Doorgaans zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Deze allrisk inboedelverzekering voor Drachten dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook schade die een gezinslid heeft gemaakt. Om je een idee te geven: je morst wijn over de bank van de buurvrouw maar tevens: je stoot iemands macbook van tafel. Het voordeel van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is gemiddeld hoger premiebedrag. Bekijk de laagste premie in Drachten, Overig Smallingerland.

Jouw inboedelverzekering kan je aanvullen met een dekking voor buiten (uit huis). Zo zijn bezittingen in de tuin en buiten huis verzekerd. Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & sieraden.

‘Voor een klein bedrag goed verzekerd

W. Bos, Drachten (januari 2021)