Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Wânswert

Op zoek naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw kostbaarheden in Wânswert (gemeente Ferwerderadiel, Friesland)? Dankzij deze inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als blikseminslag, vandalisme, brand, diefstal. Onder andere bij ANWB, Delta Lloyd of ING. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. scheerapparaat of een stukke wasmachine. Zo’n dekking is uiteraard geen verplichting, toch is 97% van de Nederlanders verzekerd. De best gewaardeerde of goedkoopste inboedelverzekering van Wânswert detecteer je aan de hand van onze vergelijk module. Denk aan polissen van Verzekeruzelf.nl pakket en ook Europeesche pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieFriesland
GemeenteFerwerderadiel
(Regio) nummer0519 (+31519)
Bewoners Wânswert8701
Postcodes9178
BuurtenBouwstreek
Naburige plaatsenverzekering-jislum, inboedelverzekering-lichtaard, polis-reitsum, verzekering-buren, verzekeringspakket-ginnum en hegebeintum
inboedelverzekering-wanswert

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Wânswert november 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle artikelen in de woning. Van mixer tot ook bank: een duidelijke dekking voor thuis. Natuurlijk houdt het een keer op. Het zit zo: alle artikelen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een ding onlosmakelijk verbonden is aan het huis heb je een opstalverzekering nodig. Momenteel vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Nationale Nederlanden tot en met NowGo: er is nogal wat keuze. De prijzen per maand liggen gewoonlijk tussen €9,5 en ongeveer €15,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt wordt berekend op basis van o.a. het type polis, het totale verzekerde bedrag, regio, hoogte eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Europeesche dekking.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Een inboedelverzekering afsluiten in 5 stappen

 1. Prive details ingeven

  In de basis voer je jouw postcode (9178), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Karakteristieken van jouw huis

  Wat is de grote van jouw woning, huur je of ben je eigenaar?

 3. Beschrijf de beveiliging

  Kan jij het Politie- of BORG certificaat laten zien?

 4. Via internet modules vergelijken

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Wânswert)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Echter, waar sluit ik het beste pakket af? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is weer anders. Aan de hand van de tool hierboven achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Allrisk) of Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Uitgebreid. Wat wij aanraden: Open de vergelijker, en vul jouw gegevens in. Zodoende beperk je je tot aanbieders die rijmen met de aanvraag die je doet. In de volgende stap kun je selecties maken op basis van topics zoals:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Zoek jij ook naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9178? Bekijk nu online alle maatschappijen en kies de goedkoopste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Wânswert

 • Turien & Co Woonpakketverzekering Prima
 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allianz Woonhuisverzekering Premium (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden ZPP Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Budget
 • Aegon Opstal Basis
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • InShared Inboedelverzekering

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? De maandelijkse premie is doorgaans ongeveer €14,00 bij Verzekeruzelf.nl, InShared of Bruns ten Brink. Dankzij enkele nuttige adviezen kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in Wânswert.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Schakel optioneel modules uit als een kostbaarhedenverzekering, en kies een niet te hoog bedrag voor jouw inboedel.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Kies een verzekeringspakket voor nog meer extra’s
Tip: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket is in de regel een verzameling van de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met een rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een verzekeringsbedrijf kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. Vaak zijn er twee smaken: de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. Een allrisk inboedelverzekering voor Wânswert biedt dekking tegen alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Je kunt dan denken aan: je morst een glas drinken over de bank van een vriend maar tevens: jouw kind fietst tegen een auto aan. Het gemak van een all risk-polis is een zeer uitgebreide dekking. Je hebt echter wel te maken met een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Bouwstreek, Zuidwest, Wijk 02.

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn bezittingen op weg met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een iPad & gitaar.

‘Goed verzekerd zijn geeft een goed gevoel

L. Huisman, Wânswert (november 2023)