Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Amstenrade

Nieuwsgierig naar een geschikte inboedelverzekering voor jouw eigendommen in Amstenrade (gemeente Schinnen, Limburg)? Met behulp van de welbekende inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen risico’s als bliksem, water, vandalisme, storm. Bij bedrijven als Aegon, Huis In Eén Verzekeringen of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan medische apparatuur of bijvoorbeeld een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Amstenrade detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Denk aan polissen van Univé pakket en Lancyr pakket. Vul de vergelijker zo volledig mogelijk in, en bekijk de beste polissen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
Netnummer046 (+3146)
Inwoners Amstenrade12960
Postcodegebieden6436
BuurtenWijk
Plaatsen in de buurtverzekering-hoensbroek, inboedelverzekering-wijnandsrade, polis-baneheide, verzekering-schimmert, verzekeringspakket-bocholtz en klimmen
inboedelverzekering-amstenrade

Alle inboedelverzekeringen vergelijken in Amstenrade december 2021

Via een inboedelverzekering verzeker je direct alle goederen in je appartement. Van cd’s tot aan schoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wat is hier de criteria? Samenvattend: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Op het moment dat een product aan de woning vast zit, heb je een opstalverzekering nodig. Op dit moment zijn er flink wat aanbieders. Van Unigarant tot FBTO: er valt veel te kiezen. De prijzen per maand fluctueren tussen de €5,5 tot wel €11,5. Het bedrag dat je elke maand overmaakt komt tot stand door o.a. het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, woonplaats, welk eigen risico je bereid bent te dragen, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (dankzij een speciaal keurmerk ontvang je korting). Klik door naar Bovag afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Huidige gegevens verstrekken

  In de basis voer je jouw postcode (6436), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Details over je huis

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Beveiliging van de woning

  Heb je een politiekeurmerk veilig wonen?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  Sorteer de resultaten op bijv. prijs of waardering.

 5. Online overstappen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Amstenrade)

De beste inboedelverzekering op maat

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Maar, wie biedt de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elk huishouden is uniek en moet individueel berekend worden. Met behulp van de bovenstaande vergelijker achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk) of misschien Delta Lloyd Verzekeringspakket (Extra Uitgebreid). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier vind je verzekeringsmaatschappijen die overeenkomen met jouw behoeftes. In de volgende stap kan je filteren op thema’s als:

 • Maandbedrag
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een betrouwbare inboedelverzekering in postcodegebied 6436? Bekijk nu via internet alle maatschappijen en selecteer de voordeligste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Amstenrade

 • Generali Woonpakket
 • Bruns ten Brink Brand Combi Budget
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Premium
 • Allsecur Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Turien & Co Woonhuisverzekering Prima
 • InShared Woonverzekering (Extra Uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandbedrag is doorgaans ongeveer €9,00 bij Huis In Eén Verzekeringen, Nationale Nederlanden of Allsecur. Dankzij een paar praktische tips ben je een stuk goedkoper uit met jouw woonverzekering in Amstenrade.

 1. Ga voor een hoger eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een goedkoper maandtarief)
 4. Voorkom oververzekering. Zet eventueel onnodige modules uit een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Betaal jaarlijks in plaats van maandelijks
 7. Vergelijk de polissen, ieder jaar opnieuw.
Ga voor een verzekeringspakket voor extra voordeel
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis biedt korting en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Een verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel is dit alles te combineren met een autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering.

De pluspunten van een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een verzekeraar is er de mogelijkheid voor diverse modules. In veel gevallen moet je een keuze maken tussen een extra uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Amstenrade vergoedt in principe alle schades die per ongeluk zijn gemaakt. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Voorbeelden hiervan zijn: je stoot iemands smartphone van tafel en ook: je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid. De waarde van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Minpunt is een wat hogere premie. Zie wat er kan in Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.

Deze inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een module voor “buiten de deur”. Zo zijn kostbaarheden op pad en buiten de woning verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera of een muziekinstrument.

‘De vergelijker is prettig in gebruik

D. Kuipers, Amstenrade (december 2021)