Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Koudekerk aan den Rijn

Wat is een een geschikte inboedelverzekering voor jouw huis in Koudekerk aan den Rijn (gemeente Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland)? Aan de hand van zo’n inboedelverzekering verzeker je jouw spullen tegen risico’s als diefstal, vandalisme, wateroverlast, blikseminslag. Bij partijen als DAK, Unigarant of InShared. De verzekeraar keert uit bij o.a. schade aan droogtrommel of wat te denken van een stukke TV. Het is niet verplicht, echter nemen veel mensen hem wel. De meest gekozen of goedkoopste inboedelverzekering van Koudekerk aan den Rijn achterhaal je via de vergelijkingstool. Aanbieder zijn o.a. Allsecur pakket maar ook Nationale Nederlanden pakket. Voer jouw gegevens in, en vergelijk alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
verzekeruzelf-nl-verzekering Verzekerd tot €1.000.000
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZuid-Holland
GemeenteAlphen aan den Rijn
(Regio) nummer071 (+3171)
Aantal inwoners Koudekerk aan den Rijn107960
Postcodegebied2394
WijkenOudshoorn
Plaatsen in de omgevingverzekering-hazerswoude-rijndijk, inboedelverzekering-hazerswoude-dorp, polis-oude-wetering, verzekering-warmond, verzekeringspakket-nieuwe-wetering en rijpwetering
inboedelverzekering-koudekerk-aan-den-rijn

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Koudekerk aan den Rijn juli 2020

Dankzij een inboedelverzekering dek je moeiteloos alle eigendommen in huis. Van kookboeken tot en met overjassen: vrijwel alles is gedekt. Wat zijn uitzonderingen? Om het duidelijker te maken: alle eigendommen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Zodra een item vast zit aan de woning, valt het onder de opstalverzekering. Momenteel zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Reaal tot en met Delta Lloyd: er is nogal wat keuze. Tarieven fluctueren tussen de €9 en ongeveer €11,75. De premie kent zijn oorsprong in bijvoorbeeld het soort dekking, waarde inboedel, waar je woont, eigen risico, type woning, grootte van het huishouden, (inbraak / diefstal) veiligheid van de woning(denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: EAG Assuradeuren afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Prive details ingeven

  Als eerste vul je jouw postcode (2394), gezinsgrootte en het netto inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Ben je huurder of eigenaar? Hoeveel kamers zijn er en wat is de oppervlakte?

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Online overstappen

  Kies de gewenste polis en stap direct online over (of ga naar een verzekeringsadviseur in Koudekerk aan den Rijn)

De beste inboedelverzekering vinden

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. De vraag is, waar moet ik nu zijn voor de beste polis? Dat verschilt per persoon. Elke case is opzichzelfstaand. Via de vergelijker achterhaal je gemakkelijk een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw eisen, en bij jouw budget. Bijvoorbeeld Allianz Woonhuisverzekering (EUG) of wellicht EAG Assuradeuren Inboedelverzekering Profielpakket (Allrisk). Vind je dit lastig? Vul de vergelijker in, en maak gebruik van de filters. Hierdoor beperk je je tot verzekeraars die passen bij jouw behoeftes. Daarna kan je filteren op thema’s als:

 • Standaard prijs
 • Type dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Beoordeling

Vergelijk alle polissen

Benieuwd naar een geschikte inboedelverzekering in postcodegebied 2394, 2396? Vergelijk direct aan de hand van onze module alle aanbieders en check de scherpste prijs

Betrouwbare inboedelverzekeringen in Koudekerk aan den Rijn

 • Aegon Inboedel Allrisk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)
 • InShared Inboedelverzekering
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk
 • Centraal Beheer Inboedelverzekering (Extra uitgebreid)
 • HEMA Woonverzekering
 • Centraal Beheer Inboedel/Opstal (Extra uitgebreid)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Vandaag nog jouw eigendommen goedkoop verzekeren? Het maandbedrag is al snel zo’n €11,75 bij HEMA, Nederlanden van Nu of Centraal Beheer. Dankzij de onderstaande tipsbespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Koudekerk aan den Rijn.

 1. Kies voor een hoger eigen risico
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Zorg voor een PKVW of BORG-certificaat (zorgt voor korting op premie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een allrisk-dekking, en kijk of je het totale bedrag kunt verlagen.
 5. Ga jij naar school? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk aanbieders, elk jaar weer.
Neem een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Populair: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Het verzekeringspakket behelst meestal de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms neemt men hierbij ook een motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, autoverzekering.

Het voordeel van een all-risk verzekering

Binnen de polis van een insurance-maatschappij bepaal jij altijd zelf het type dekking. In veel gevallen zijn er twee smaken: de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of een complete allrisk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Koudekerk aan den Rijn vergoedt in principe alle schades die plotseling en onverwacht voorkomen. Ook defecten die jij zelf gemaakt hebt. Denk dan bijvoorbeeld aan: je stoot in een winkel iets om maar tevens: je morst een glas drinken over een meubel van iemand. Het pluspunt van zo’n all-risk verzekering is een ruime dekking. Je moet wel rekening houden met een wat hogere premie. Zie wat er kan in Oudshoorn, Ridderveld, Zegersloot, Hoorn, Hoge Zijde, Lage Zijde, Steekterpolder, Kerk en Zanen, Rietveld, Benthuizen, Aarlanderveen, Boskoop, Zwammerdam, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk aan den Rijn.

Deze inboedelverzekering is uit te breiden met een dekking voor buitenshuis. Zo zijn spullen op pad en buitenshuis verzekerd. Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een filmcamera of een gehoorapparaat.

‘Gemakkelijk alle aanbieders met elkaar vergelijken

W. de Ruiter, Koudekerk aan den Rijn (juli 2020)