Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Waterlandkerkje

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw spullen in Waterlandkerkje (gemeente Sluis, Zeeland)? Dankzij de welbekende inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen bijvoorbeeld vandalisme, storm, brand, wateroverlast. Bij ondernemingen als DAK, Zelf of Reaal. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan meubilair en/of een stukke koelkast. Zo’n polis is niet bij wet verplicht, maar wel aan te raden! De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Waterlandkerkje bekijk je via de inboedelverzekering-vergelijker. Aanbieder zijn o.a. Verzekeruzelf.nl pakket en NowGo pakket. Voer alle informatie goed en volledig in, en ontdek alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieZeeland
GemeenteSluis
(Regio) nummer0117 (+31117)
Inwoners Waterlandkerkje23639
Postcodegebied4508
BuurtenSluis
Plaatsen in de buurtverzekering-schoondijke, inboedelverzekering-cadzand, polis-zuidzande, verzekering-geersdijk, verzekeringspakket-nieuwvliet en groede
inboedelverzekering-waterlandkerkje

Direct inboedelverzekeringen vergelijken in Waterlandkerkje november 2023

Met een inboedelverzekering dek je alle artikelen in je appartement. Van kruiden tot ook handschoenen: bijna de hele inboedel is gedekt. Wel zijn er uitzonderingen. Kort gezegd: alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zodra een product permanent vast zit aan de woning is dit gedekt binnen de opstal-module. Vandaag de dag zijn er diverse opties voor deze zekerheid. Van Allsecur tot aan Klaverblad: je ziet door de bomen het bos niet meer. Tarieven variëren van €5 en ongeveer €15,75. Het tarief komt tot stand door factoren als dekking (hoe uitgebreid, all-risk), verzekerd bedrag, postcode, eigen risico, woning (rijtjes, 2-onder-1-kap of vrijstaand), gezinssamenstelling, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (met een politiekeurmerk betaal je minder premie). Lees verder over Generali pakket.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Het afsluiten van een goede inboedelverzekering

 1. Actuele info invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (4508), samenstelling huishouden en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Hoe veilig is de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Vergelijk de beschikbare maatschappijen

  In de stap hierna zie je alle beschikbare aanbieders.

 5. Binnen 5 minuten overstappen

  Kies een polis, ga overstappen en geniet van 100% dekking. (Alternatief is een verzekeringsadviseur in Waterlandkerkje)

De beste inboedelverzekering op maat

Vrijwel elke Nederlander heeft een woonverzekering. De vraag is, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elke case is namelijk uniek. Dankzij onze tool check je snel een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw situatie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Dat kan zijn Bruns ten Brink Brand Combi Budget of wellicht Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk). Geen idee wat je moet doen? Start met vergelijken, en beantwoord de gestelde vragen. Aan de hand hiervan vergelijk je aanbieders die overeenkomen met jouw zoekopdracht. Bij de fase hierna kun je selecties maken op basis van onderwerpen als:

 • Maandbedrag
 • Dekking
 • Eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Speur jij naar een transparante inboedelverzekering in postcodegebied 4508, 4528? Vergelijk direct online verzekeringsbedrijven en vindt de laagste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Waterlandkerkje

 • Delta Lloyd Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Bovag Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • FBTO Inboedelverzekering (Allrisk)
 • Nationale Nederlanden Opstal Standaard (Extra Uitgebreid)
 • Verzekeruzelf.nl Inboedelverzekering Compleet
 • Klaverblad Inboedelverzekering Royaal
 • Ditzo Inboedelverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Allianz Verzekerd wonen pakket (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de inboedel tegen een betaalbare premie verzekeren? Het maandtarief bedraagt soms wel €12,00 bij Verzekeruzelf.nl, ING of Allsecur. Geholpen door de volgende handvatten bespaar je moeiteloos op jouw woonverzekering in Waterlandkerkje.

 1. Een hoger eigen risico resulteert in een lagere premie
 2. Ontvang pakketkorting bij een woonverzekering pakket
 3. Onderzoek de mogelijkheden t.a.v. een PKVW/Borg certificaat (krijg extra korting op de prijs)
 4. Voorkom oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een glasverzekering, en verlaag het verzekerde bedrag waar mogelijk.
 5. Ben je een scholier? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Mogelijk voordeel als je in 1 keer betaald (i.p.v maandelijks)
 7. Vergelijk de polissen, nadat je contract is verlopen.
Profiteer met een verzekeringspakket voor maximale korting
Adviseur: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n pakketpolis is goedkoop en houdt het overzichtelijk. Een verzekeringspakket bevat vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met een brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering.

Waarom kiezen voor een all-risk verzekering

Bij het kiezen van een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je de keuze tussen een extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. De allrisk inboedelverzekering voor Waterlandkerkje vergoedt in principe alle schades die onverwacht zijn ontstaan. Ook fouten die voortkomen uit gedrag van een huisgenoot. Zaken als: een kunstwerk laten vallen en: je morst wijn over de bank van de buurvrouw. De waarde van een all risk inboedelverzekering is een complete dekking. Let wel op een hoger maandbedrag. Check de opties in wijken als Sluis, Retranchement, Aardenburg, Eede, Sint Kruis, Oostburg, Zuidzande, Cadzand, Nieuwvliet, Groede, Breskens, Hoofdplaat, IJzendijke, Schoondijke, Waterlandkerkje.

Je inboedelverzekering is uit te breiden met dekkingen voor “buiten” de woning. Op die manier zijn spullen on the go en buiten in goede handen. Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een spelcomputer en sportuitrusting.

‘Een polis afgestemd op mijn situatie

T. van Dam, Waterlandkerkje (november 2023)