Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering t Veld

Op zoek naar een goede inboedelverzekering voor jouw spullen in t Veld (gemeente Hollands Kroon, Noord-Holland)? Dankzij een inboedelverzekering verzeker je al jouw kostbaarheden tegen risico’s als diefstal, wateroverlast, blikseminslag, brand. Bijvoorbeeld bij ASR Verzekeringen, Generali of Polis Direct. Denk aan schade aan verwarming of bijvoorbeeld gebroken servies. Het is niet verplicht, maar wel aan te raden! De beste of goedkoopste inboedelverzekering van t Veld bekijk je dankzij de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket of FBTO pakket. Voer jouw gegevens in, en ontdek de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieNoord-Holland
GemeenteHollands Kroon
Netnummer0226 (+31226)
Aantal inwoners t Veld47546
Postcodes1735
WijkenWinkel
Plaatsen nabijverzekering-oude-niedorp, inboedelverzekering-nieuwe-niedorp, polis-lutjewinkel, verzekering-broek-op-langedijk, verzekeringspakket-winkel en oudkarspel
inboedelverzekering-t-veld

Online inboedelverzekeringen vergelijken in t Veld juni 2023

Dankzij een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in een woongelegenheid. Van grammofoonplaten tot en met huisdieren: vrijwel alles is gedekt. Natuurlijk houdt het een keer op. Om het duidelijker te maken: alle spullen die los in je woning en de bijbehorende garage of schuur staan. Als iets onlosmakelijk verbonden is aan het huis dan is dit afgedekt middels de opstalverzekering. Vandaag de dag vind je bij veel verzekeringsmaatschappijen deze module. Van Aegon t/m OHRA: de keuze is enorm. De maandelijkse premies liggen gewoonlijk tussen €5,75 tot aan €10,75. De premie berekenen ze aan de hand van zaken als type dekking, verzekerd bedrag, postcode, hoogte eigen risico, woonobject, grootte van het huishouden, en of er anti-inbraak maatregelen zijn getroffen (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Aegon inboedelverzekering.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  Als eerste vul je jouw postcode (1735), gezinssituatie en netto maandelijks inkomen in.

 2. Beschrijving van je woning

  Denk hier aan het soort woning, hoeveel kamers, de oppervlakte, etc.

 3. Beveiliging van de woning

  Heeft het huis een veilig wonen keurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Eenvoudig zelf overstappen regelen

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in t Veld)

De beste inboedelverzekering

Voor iedereen is een woonverzekering noodzakelijk. Wat jij je misschien afvraagt, wat is de beste polis? Dat hangt af van vele zaken. Elke woning en gezin is weer anders. Geholpen door onze tool achterhaal je snel een goede inboedelverzekering die matcht met jouw eisen, met een aantrekkelijk prijskaartje. Denk aan Bovag Thuispakket (Allrisk) of juist Nationale Nederlanden ZPP Standaard (Extra Uitgebreid). Wat wij aanraden: Begin meteen met vergelijken, en schets jouw situatie. Middels de tool vergelijk je verzekeringsmaatschappijen die rijmen met jouw voorwaarden. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op zaken als:

 • Standaard prijs
 • Dekking
 • Hoogte eigen risico
 • Reviews

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 1735? Bekijk nu via internet alle aanbieders en kies de beste prijs

Een goede inboedelverzekeringen in t Veld

 • Delta Lloyd Delta Lloyd Inboedelverzekering
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • InShared Opstalverzekering
 • Klaverblad Verzekeringspakket Royaal
 • Allianz Woonhuisverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Univé Woonpakket (EUG)
 • Ditzo Woonverzekering (Allrisk)
 • Delta Lloyd Woonhuisverzekering (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Meteen jouw spullen afdekken tegen een aantrekkelijk tarief? Het maandtarief is doorgaans ongeveer €10,25 bij Verzekeruzelf.nl, Polis Direct of Allsecur. Middels deze tips hieronder kan je eenvoudig besparen op de woonverzekering in t Veld.

 1. Dankzij een hoger eigen risico dalen je maandlasten
 2. Sluit meerdere verzekeringen af bij één aanbieder (pakketkorting)
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (een lage verzekeringspremie)
 4. Waak voor oververzekering. Kijk kritisch naar modules als een kostbaarhedenverzekering, en verlaag (indien mogelijk) het standaardbedrag.
 5. Ben je student? Bekijk de opties voor een studentenverzekering
 6. Bekijk of je de premie jaarlijks kunt betalen
 7. Vergelijk de pakketten voortdurend, nadat je contract is verlopen.
Combineer verzekeringen in één verzekeringspakket voor maximale korting
Populair: ga voor een verzekeringspakket. Deze combinatiepolis is veel goedkoper en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bezit doorgaans de inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met een rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Via de verzekeringsmaatschappij is er keuze uit verschillende dekkingen. Meestal heb je de keuze tussen de zogenaamde (extra) uitgebreide dekking, of de volledige all risk polis. De allrisk inboedelverzekering voor t Veld vergoedt vrijwel alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook defecten die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Om je een idee te geven: de hond maakt krassen op de auto van iemand anders en bijvoorbeeld: een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders. Het voordeel van allrisk is zeer ruime polisvoorwaarden. Minpunt is een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Winkel, Nieuwe-Niedorp, Oude-Niedorp, Barsingerhorn en omgeving, Wieringen, Wieringermeer, Wijk 06, Wieringerwaard en omgeving.

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn waardevolle items on the go en buiten in goede handen. Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een tablet en een rollator.

‘Handige bespaartips voor inboedelverzekeringen

K. Groen, t Veld (juni 2023)