Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Molenhoek

Benieuwd naar een goedkope inboedelverzekering voor jouw huis in Molenhoek (gemeente Mook en Middelaar, Limburg)? Met behulp van deze inboedelverzekering verzeker je de complete inboedel tegen schade door o.a. blikseminslag, vandalisme, storm, wateroverlast. Bijvoorbeeld bij Aegon, Unigarant of nowGo. Je ontvangt een vergoeding bij schade aan o.a. (tuin)gereedschap of wat te denken van gestolen sieraden. Deze module is niet een verplichting, echter nemen veel mensen hem wel. De beste of goedkoopste inboedelverzekering van Molenhoek detecteer je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Zo kun je dekkingen bekijken als REAAL Verzekeringen pakket en InShared pakket. Vul alle velden in, en raadpleeg alle geschikte verzekeringen.

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieLimburg
GemeenteMook en Middelaar
(Regio) nummer024 (+3124)
Aantal inwoners Molenhoek7755
Postcodes6584
BuurtenMook
Plaatsen in de buurtverzekering-malden, inboedelverzekering-kekerdom, polis-leuth, verzekering-millingen-aan-de-rijn, verzekeringspakket-erlecom en ooij
inboedelverzekering-molenhoek

Online inboedelverzekeringen vergelijken in Molenhoek mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij eenvoudig alle artikelen in de woning. Van zonwering tot en met dassen: goede dekking voor alle goederen. Natuurlijk houdt het een keer op. Kort gezegd: alle artikelen die niet vastzitten aan het jouw woning. Zodra een product onlosmakelijk verbonden is aan het huis valt het onder de opstalverzekering. Op dit moment zijn er veel aanbieders van verzekeringen. Van Univé tot aan Independer: de keuze is enorm. Premies lopen op van €7,75 tot wel €14. Het tarief wordt berekend op basis van bijvoorbeeld het soort dekking, de financiële waarde van alle spullen, postcodegebied, eigen risico, type woning, samenstelling huishouden, de inbraakveiligheid / diefstalpreventie niveau (denk hier aan het keurmerk veilig wonen). Check info over: London Verzekeringen afsluiten.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Gemakkelijk online een inboedelverzekering afsluiten

 1. Basis-informatie invoeren

  In de basis voer je jouw postcode (6584), gezinssamenstelling en inkomen in.

 2. Details over je huis

  Benodigde informatie: type woning, aantal kamers, oppervlakte, eigenaar ja/nee?

 3. Beveiliging van de woning

  Is er sprake van een politiekeurmerk?

 4. Online polissen vergelijken

  Je ziet nu overzichtelijk alle pakketten onder elkaar staan.

 5. Online overstappen

  Kies de beste polis en regel het overstappen zelfstandig (je kunt ook naar een verzekeringsadviseur in Molenhoek)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Een woonverzekering is voor iedereen een goed idee. Alleen, wat is de beste polis? Daar vind je geen hapklaar antwoord op. Iedere situatie is uniek en moet individueel berekend worden. Aan de hand van onze tool check je gemakkelijk een goede inboedelverzekering die in lijn is met jouw voorwaarden, die ook nog eens niet te duur is. Dat kan zijn Allianz Woonhuisverzekering (AR) of Klaverblad Opstalverzekering Budget. Onze tip: Open de vergelijker, en vul alles zo compleet mogelijk in. Op die manier kan je een keuze maken uit maatschappijen die matchen met jouw zoekopdracht. In de volgende stap kan je de aanbieders rangschikken op bijvoorbeeld:

 • Geschatte kosten
 • Dekking (hoog naar laag)
 • Eigen risico
 • Waardering

Vergelijk alle polissen

Op zoek naar een passende inboedelverzekering in postcodegebied 6584? Vergelijk direct aan de hand van onze module verzekeringsmaatschappijen en vindt de scherpste prijs

Populaire inboedelverzekeringen in Molenhoek

 • Centraal Beheer Opstalgarantverzekering (Extra uitgebreid)
 • Allsecur Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering (EUG)
 • Verzekeruzelf.nl Opstalverzekering (Extra Uitgebreid)
 • Nationale Nederlanden Inboedel Maatwerk (Extra Uitgebreid)
 • Lancyr Woonverzekering
 • Allsecur Compleet
 • Nationale Nederlanden Inboedel Standaard (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil je jouw inboedel verzekeren met een goedkope polis? Je maandelijkse vergoeding bedraagt soms wel €9,25 bij Unigarant, Nationale Nederlanden of ASR Verzekeringen. Dankzij enkele nuttige adviezen sluit jij gemakkelijk een voordelige woonverzekering af in Molenhoek.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Combineer verzekeringen voor pakketkorting
 3. Regel een BORG- of Politiekeurmerk veilig wonen (zorgt voor korting op premie)
 4. Voorkom oververzekering. Denk goed na over dure modules als een allrisk-dekking, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Studeer je nog? Kies dan een speciale studentenverzekering
 6. Extra voordeel indien je kiest voor jaarlijkse premiebetaling
 7. Vergelijk aanbieders, als je verzekering verlopen is.
Profiteer met een verzekeringspakket en gebruik de combinatiekorting
Goed om te weten: informeer naar het verzekeringspakket. Zo’n verzamel-polis is veel goedkoper en heeft als voordeel dat je 1 maandelijkse factuur hebt. Het verzekeringspakket beslaat over het algemeen de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel is dit alles te combineren met een autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering.

Het gemak van een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur kun jij je indekken tegen verschillende risico’s. In de regel heb je 2 opties: een extra uitgebreide dekking, of een all-risk dekking. Deze allrisk inboedelverzekering voor Molenhoek dekt eigenlijk alle gevallen van schade die onverwacht ontstaan. Ook beschadigingen die een gezinslid heeft gemaakt. Voorbeelden hiervan zijn: jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders en ook: je morst een kop koffie over een meubel van een vriend. De waarde van allrisk is een complete dekking. Je hebt echter wel te maken met een doorgaans duurdere premie. Vergelijk nu in wijken als Mook, Middelaar.

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Niet gek, want zo zijn kostbaarheden op pad met zekerheid te gebruiken. Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en een gehoorapparaat.

‘Kies niet voor de goedkoopste verzekering, kijk naar dekking!

D. Hofman, Molenhoek (mei 2024)