Inboedelverzekering vergelijken?

Postcode Huisnummer

Inboedelverzekering Lageland

Benieuwd naar een passende inboedelverzekering voor jouw huis in Lageland (gemeente Groningen, Groningen)? Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen tegen zaken als water, inbraak, brand, vandalisme. Bij bedrijven als ANWB, Ditzo of OHRA. Zo zit je niet met hoge kosten bij bijv. schade aan betimmeringen of een stukke TV. Het is niet verplicht, toch heeft ruim 90% er een. De best beoordeelde of goedkoopste inboedelverzekering van Lageland achterhaal je door gebruik te maken van de inboedelverzekering-vergelijker. Bijvoorbeeld ABN AMRO pakket en InShared pakket. Voer de gevraagde gegevens in, en bekijk de verkrijgbare polissen!

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

ProvincieGroningen
GemeenteGroningen
(Net) nummer0598 (+31598)
Aantal inwoners Lageland200952
Postcodegebied9622
BuurtenCentrum
Plaatsen in de regioverzekering-schildwolde, inboedelverzekering-slochteren, polis-froombosch, verzekering-harkstede, verzekeringspakket-woudbloem en harkstede
inboedelverzekering-lageland

Inboedelverzekeringen vergelijken in Lageland juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering dek je alle kostbaarheden in de woning. Van spiegels tot en met geyser/boiler: vrijwel alles is gedekt. Wat is hier de criteria? Het zit zo: alle eigendommen die je los in huis hebt staan. Zodra een product aan de woning vast zit, is dit gedekt binnen de opstal-module. Momenteel kun je bij veel aanbieders iets afsluiten. Van ASR Verzekeringen t/m HEMA: er is nogal wat keuze. Tarieven lopen op van €9,75 tot aan €16,25. Het tarief berekenen ze aan de hand van onder andere type dekking, verzekerd bedrag, postcodegebied, je eigen bijdrage per schade, woonobject, aantal gezinsleden, en of er verder iets aan inbraakpreventie gedaan is (bijv. het borg certificaat). Ook interessant: Unigarant juli 2024.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Binnen 5 minuten een inboedelverzekering afsluiten

 1. Huidige gegevens verstrekken

  Vul jouw postcode (9622), grootte van het huishouden en maandelijkse inkomen in.

 2. Informatie over jouw woning

  Bijvoorbeeld: soort huis, grootte, aantal kamers, huurder/eigenaar, etc.

 3. Veiligheid van je huis

  Beschik jij over het BORG-certificaat?

 4. Direct de polissen vergelijken

  Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw zoekopdracht.

 5. Overstappen via internet

  Selecteer de voordeligste polis en ga overstappen (of bezoek een verzekeringsadviseur in Lageland)

De beste inboedelverzekering afsluiten

Eigenlijk heeft iedereen baat bij een woonverzekering. Alleen, welke aanbieder heeft de beste verzekering? Dat is per situatie verschillend. Elk huishouden is namelijk uniek. Geholpen door onze tool achterhaal je probleemloos een goede inboedelverzekering de overeenkomt met jouw positie, met een aantrekkelijk prijskaartje. Bijvoorbeeld Univé Woonpakket (EUG) of wellicht Ditzo Woonverzekering (Allrisk). Onze tip: Start met vergelijken, en maak gebruik van de filters. Op basis daarvan beperk je je tot maatschappijen die matchen met jouw behoeftes. Vervolgens kun je selecties maken op basis van bijvoorbeeld:

 • Standaard prijs
 • Dekking (laag naar hoog)
 • Eigen risico
 • Meningen van klanten

Vergelijk alle polissen

Wil jij ook een passende inboedelverzekering in postcodegebied 9622? Bekijk zelf via internet verzekeringsmaatschappijen en kies de scherpste prijs

Kwalitatieve inboedelverzekeringen in Lageland

 • Bruns ten Brink Woonhuisverzekering Compleet
 • Verzekeruzelf.nl Woonpakket Compleet
 • Allianz Inboedelverzekering Comfort (Extra uitgebreid)
 • Klaverblad Opstalverzekering Royaal
 • ASR Woonhuisverzekering (Extra uitgebreid)
 • Ditzo Woonhuisverzekering (Allrisk)
 • Univé Woonpakket (AR)
 • Nationale Nederlanden Opstal Maatwerk (Allrisk)

Online een goedkope woonverzekering afsluiten

Wil jij ook de bezittingen tegen een betaalbare premie verzekeren? De maandprijs is al snel zo’n €11,75 bij De Goudse, London Verzekeringen of Allsecur. Aan de hand van enkele nuttige adviezen kan je snel vele euro’s besparen op de woonverzekering in Lageland.

 1. Verhoog eigen risico
 2. Kies voor een verzekeringspakket met meerdere verzekeringen
 3. Vraag een BORG- of PKVW certificaat aan (een scherpe maandprijs)
 4. Ga oververzekering tegen. Kijk kritisch naar modules als een all risk polis, en vraag eens na of het verzekerde bedrag omlaag kan.
 5. Ben je student? Informeer dan naar de studentenverzekering
 6. Betaal de premie voor een jaar vooruit
 7. Vergelijk aanbieders, nadat je contract is verlopen.
Ga voor een verzekeringspakket voor maximale korting
Belangrijk: ga voor een verzekeringspakket. Een dergelijke combinatiepolis is financieel interessant en houdt het overzichtelijk. Zo’n verzekeringspakket bevat vaak de opstal, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook een ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering.

Volledige dekking met een all-risk verzekering

Wanneer je kiest voor een assuradeur is er de mogelijkheid voor diverse modules. In de regel moet je een keuze maken tussen de basis: vaak heet dit extra uitgebreide dekking, of de meest uitgebreide all-risk verzekering. Een allrisk inboedelverzekering voor Lageland biedt dekking tegen alle schades die buiten de wil van de verzekerde ontstaan. Ook verwoestingen die een bewoner van de woning heeft veroorzaakt. Voorbeelden hiervan zijn: je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman en ook: je morst rode wijn over het tapijt van iemand. De meerwaarde van een all risk inboedelverzekering is een ruime dekking. Let wel op een hogere premie. Ontdek de mogelijkheden in Centrum, Oud-Zuid, Oud-West, Oud-Noord, Oosterparkwijk, Zuidoost, Helpman e.o., Zuidwest, Hoogkerk e.o., Nieuw-West, Noordwest, Noordoost, Noorddijk e.o., Meerdorpen.

De inboedelverzekering kan je aanvullen met een module voor “buiten de deur”. Niet gek, want zo zijn bezittingen onderweg met zekerheid te gebruiken. We spreken hier van eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer & een rollator.

‘Alles in 1 pakket samengevoegd

E. van de Velde, Lageland (juli 2024)